reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Kochana ja to tak rozjasnialam farbowalam i cudowalam ze mi w koncu wyszly zielone, marchewkowe tez mialam a wylam jak glupia ale to nic najgorsze bylo wtedy ze nie mialam na farbe i jeszcze bardziej wylam ale kumpeli mama sie zlitowala i mi pozyczyla hehe. ehhh to byly czasy hihihi :-) :-) :-)

reklama
ja wam powiem ze teraz jak mi wyszly marchewkowe to zastanawialam sie czy nie zrobic sobie takich bo mi sie kurcze podobaly ale m jakos tak dziwnie sie gapil z ironicznym usmiechem wiec nie mam marchewki na glowie ;p

niezłe cyrki !!!!!!!!!!!!!
wyobrażam sobie Twoje przerażenie haha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mój pierworodny dopiero teraz zasnął ... długo kazał mnie czekać na chwilkę spokoju !!
I ja znów się źle czuje,:((((( pogoda sie popsuła juz- pada !!!!!! ale może to i lepiej bo nie mam siły dziś na plac z małym wychodzić wiec nie bede miec wyrzutów ze nie poszliśmy

Uciekam bo znajoma dzwoniła ze idzie na kawkę......:) napatrze sie na małe maleństwo bo synek ma jej miesiąc ;)

A ja sie wlasnie dowiedzialam ze dziewczyna ktora sie rejestrowala w tym samym dniu co ja dzisiaj bedac w 8tyg ciazy poronila biedulka:-(puste jajo bylo:-(

zagubiona- no teraz rudości jak najbardziej na czasie :p więc na ulicy byś wyglądała "normalnie" hihi:)
losiczka- biedna kobietka:( bardzo jej współczuje , niestety II kreski na teście nie oznaczają od razu zdrowego i różowego dzieciątka , od II kresek do porodu jeszcze długa droga !! I własnie nam kobietą które straciły ciąże nie będzie łatwo przechodzić przez następną , zawsze bedzie strach, myślenie czy tym razem sie ułoży !!! Trzymam kciuki za Nią, aby szybko sie pozbierała z tej traumy !!!!!!!!!!!!!!!!!! nie bedzie jej łatwo - oj nie bedzie :((((((((( Jakie to nie fer !!!!!!!!!;(

Ja juz jestem....... znajoma poszla, kurcze słicznego ma tego synka, taka mała delikatna istotka , kocham zapach malutkich dzieci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ile Ja bym dała aby miec juz przy sobie takie małe cudo !!!!!!!!!!1 czasem mi sie wydaje ze juz nie bedzie mi to dane..........smęce?????????? zdecydowanie tak..... wiec juz milkę :tak:;-);-)

tak to jestczasem ze ci co chca miec dzieciaki to ich nie maja albo staraja sie bardzo długo a ci co nie chca to zaraz zachodza...ale takie zycie jest okrutne i nic sie na to nie poradzi!!!
a ja tez sie wybieram do fruzjera ale zawsze miałam jasny blond teraz mysle nad ciemnym blondem...sama nie wiem...
ilonka jak tam samopoczucie przed testowaniem czujesz cos na ciąże???

No wlasnie ilona czujesz jakos ciaze? ja dzis po obiedzie myslalam ze umre... tak mnie zemdlolo ze jeszcze chwila i tulilabym kibelek, poza tym czuje lekko jakos dziwnie cycusie ale moze to tak przed okresem. Dziewczyny nie chce sie nakrecac ale cos dziwnie sie czuje oby to bylo na fasolinke moja :-)

agnieszka- NIC nie czuje !!!!!!!! I może to lepiej, nie robie sobie nadziei przynajmniej, w tamtym cyklu wszystkie objawy ciążowe i dupa blada w tym NIC ,wiec myśle o tej niedzieli/ poniedziałku ale tak naprawdę wiem ze nic z tego !!!!!!!!
A TY jak tam???????????????

reklama
Witam po pracy:)

Zagubiona
dziękuję dziś lepiej się czuję brzuch nie boli:)

bobofrutek
ja nie chodzę częściej siusiu i czuję wiglotno ale śluzu nie mam albo mam bardzo mało:)

Ilonka
trzymam &&&&&&&&&&&& za jutrzejszą tempkę na pewno nie spadnie:)

Ja dziś gdzieś czytałam że do 4 m-ca ciaży nie powinno się farbować włosów a jak już to farbą bez amoniaku

Do góry