reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

dzieki fajny to by wuychodziło ze 24 zaczynaja sie dni plodne czyli 9 dni a nie 11 kurcze ale i tak zaczelismy przed wczoraj na dziewuszke
ja sie dziś żegnam lece sie kompac a potem hmmmm?? hihi
dobrej nocki dziewczynki:*

Ostatnia edycja:
reklama
Ale jak to możliwe że już po owulacji dziewczyny? Jak od poniedziałku codziennie robiłam testy około 16 godziny i wychodziły negatywne i dopiero wczoraj pozytywny. I wykorzystałam ten czas "tych kresek" :) z mężem. Trochę to dziwne że jeden dzień jest owulka a na drugi już nie ma ?? A jakoś dziwnie się czuje, bolą mnie piersi, kują mnie jajniki, może to początek? ech sama już nie wiem:-(

zagubiona wg Twojego kalendarzyka mam nadal plodne wiec jest chyba jeszcze szansa co? dwa dni jeszcze niby mam :-) dzialamy wiec hihi

gosiak -no co Ci powiedziec..... hmmm.... z tymi testami to różnie bywa, np Pyscek nie miała wogóle owulacji a testy jej ciągle w te dni kiedy były niby płodne wychodziły jak najbardziej pozytywne !!!!!!!
Więc moze odstaw te testy, i po prostu kochajcie sie kiedy macie na to ochotę, spontanicznie, wiadomo ze się liczy te dni wiec licz i działajcie, a testy to w cholere wyrzuć bo się tylko stresujesz !!!!!!!!! takie moje zdanie !!!!!!!!!!!!

Ilona ale chodzi o to że mam złe hormony i wyszło że mam PCOS. Ja od pół roku współżyłam bez zabezpieczenia i nic aż w końcu pomyślałam że pójdę do lekarza. No i wyszło. Teraz kazał brać te tabletki CCO i robić testy. Ech

hmmm....... no to juz zgupiałam :p sama nie wiem jak to juz jest.... chyba lekarza bedziesz musiała o to pytać,
ból jajników nie oznacza zawsze ze juz była owulka, czasami bolą juz PO !!!!!!!

reklama
zagubiona ja wczoraj dzialalam no i dzis tez bede skoro mowisz ze Tobie sie udalo to moze i mi sie poszczesci. Tak bardzo bym tego chciala. Wlasnie cos mnie jajnik zaczyna bolec malo ale czuje go. Mam nadzieje ze fasolka bo @ nie chce i niech idzie precz ode mnie :-)
Dziewczyny jak sie bada szyjke macicy? Podobno mozna cosik poznac po jej twardosci? Ja jestem kompletnie zieolna w tym temacie wiec poprosze o bardzo szczegolowy opisik :-)

Ostatnia edycja:
Do góry