reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Dzień dobry Kochane!

Wczoraj był doliniasty dzień na słodycze, a ja się raczylam ze szwagierką teściową naleweczką. :)
och jak ja lubie te owoce w płynie. siły jeszcze wykrzesałam dla męża i padłam jak zabita. :zawstydzona/y:bo teraz cały weekend się nie będziemy widzieć- dopiero w niedzielę wrócę od rodziców:-D

a ochotę mi zrobiłyście na słodycze, że zaraz poszukam przepis na ciasteczka owsiane, bo go gdzieś podziałam a są rewelacyjne :):tak:

WITAJCIE DZIEWCZYNKI
KAROLINKO
:-) MILEGO WEKENDU CI ZYCZE :-)
PIATECZKO NO TO DZISIAJ CHODZISZ SZPAGATAMI HI HI :laugh2::laugh2::laugh2:

AGNIESZKO MARYSI CHYBA SIE UDALO I SPADA DO CIEZAROWECZEK :-D

Losiczko, a mnie się wydaje, że piąteczka nie będzie wcale chodzić, bo czasu nie będzie chyba, że na zmianę scenerii. :):-D

losiczka nie uważasz, że tu podejrzana cisza jakaś?

ja muszę sie Wam przyznać, że rozpiera mnie energia i czuję sie jak taki mały nakręcony dziecięcy bączek... W końcu jadę na weekend do mamy, a mąż niech odpoczywa z mamusią :cool2:

piąteczka- Tygrysku- mąż wrócił wcześniej?

dzien dobry :-D
Moja latoroś jeszcze słodko śpi a ja oczywiście nie mogłam wylezeć juz
Martnek i jak dzisiejszy sikaniec?????????????????????????
Karolina poproszę przepis na ciasteczka owsianę jak juz go znajdziesz:p
losiczka- nabierasz sił ???? bo niedługo boboseksy :D hihi

idę zjeść śniadanie bo ledwo siedzę tak mnie śśie !!!!!!!!! i zaraz wracam :)))))))))))

reklama
eeeeeh dziewczyny powiem wam że okres starań jest okropny...dużo lepiej jest wpaść i po krzyku.

Caaaaaały czas jak głupia zastanawiam się czy się udało czy nie :confused2:

Do góry