reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

aga a co Ci tak tempka podskoczyła ?????????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: niby lutka nie podnosi tempki , choć nie u każdej ale zeby az tak CI poskoczyła ?????????????

reklama
witam.
Ilonka tak mi przykro...
ja niby miałam testować jutro, ale oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test dziś-płytkowy-kindertest-i ani cienia. oczekuję jutro/najpóźniej pojutrze na @
smutno mi,ale w zeszłym miesiącu był większy ryk.
nadzieja umiera ostatnia.
dobrze,że Siula i Justynka zafasolkowały.
na każdą z nas przyjdzie czas i Zzagubiona przeniesie nas do Ciężaróweczek:)

Ostatnia edycja:
ada a moze to jeszcze za wczas???ale z drugiej strony bedziemy sie starac razem w nastepnym cyklu;-)
ilona a no właśnie nie wiem co tak skoczyła czy to po tej lutce czy co...bo przeziębiona ani nic nie jestem...

Dziewczynki ... pamiętam jak losiczka, ilona, i inne kobietki pisały do mnie -PÓKI NIE MA @ - MAMY NADZIEJĘ
Wiem też, że łatwo się pisze, i że ja za kilka dni też dostanę świra ...
Pamiętajcie też że objawy na nadchodzącą @ są takie jak ciążowe.... - brzuch, piersi itp.
TRZYMAM ZA WAS KCIUKI JAK NAJMOCNIEJ :*

wiem, że nadejdzie taki dzień że każda z nas będzie MAMĄ ( po raz pierwszy lub kolejny :-))

ada- pamiętaj ze nie zawsze wychodzi test w dniu @ a TY dopiero masz jutro termin, wiec wszystko jest możliwe !!!!!!!!!:tak::tak::tak: na razie nie spisuj cyklu na straty !!!!!!! ( no tak a ja sama nie lepsza jestem :crazy:)
aga- jedni sadza ze podnosi inni ze nie, wiec moze to przez lutkę !!!!!!!! gyby nie ten wykres na stałym poziomie powiedziałabym ze to może fasolka :-p

Cześć dziewczynki:-)
Dopiero Was nadrobiłam:) u mnie nic nowego tzn 34 dc i nadal brak @. Brzuch pobolewa (dziś kłucie po lewej stronie), piersi pobolewają. Kiedyś nie przeszkadzały mi te długie cykle (35 do 40 dni) ale teraz jak zaczęłam się starać to szlag mnie trafia, że tyle muszę czekać na rozpoczęcie nowego cyklu:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
ale tu dzisiaj cichutko.

karolekk
takie długie cykle to teraz jak się staramy to wkurzają bo to potencjalnie mniej okazji na fasolkę. ale co zrobić. czekam na @ i działamy dalej. a ty robiłaś test ciążowy?

dziewczyny gdzie jest nasza tabelka. która teraz testuje?

reklama
agnes dziś zagubiona wstawiała , wiec cofnij sie wstecz :) jutro ada a potem ja, to są najbliższe testujące :p
karolek a może zrobisz test ???????????????:happy::happy::happy::happy:

cichutko??????? eeeeee tam !!!!!!!!!

Do góry