reklama
witam.
Ilonka tak mi przykro...
ja niby miałam testować jutro, ale oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test dziś-płytkowy-kindertest-i ani cienia. oczekuję jutro/najpóźniej pojutrze na @
smutno mi,ale w zeszłym miesiącu był większy ryk.
nadzieja umiera ostatnia.
dobrze,że Siula i Justynka zafasolkowały.
na każdą z nas przyjdzie czas i Zzagubiona przeniesie nas do Ciężaróweczek
Ilonka tak mi przykro...
ja niby miałam testować jutro, ale oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test dziś-płytkowy-kindertest-i ani cienia. oczekuję jutro/najpóźniej pojutrze na @
smutno mi,ale w zeszłym miesiącu był większy ryk.
nadzieja umiera ostatnia.
dobrze,że Siula i Justynka zafasolkowały.
na każdą z nas przyjdzie czas i Zzagubiona przeniesie nas do Ciężaróweczek
Ostatnia edycja:
ania-aneczka
Fanka BB :)
Ada jeszcze nic straconego @ dopiero ma przyjść więc nigdy nie wiadomo Niech nie przychodzi. Odganiam go !!!
agnieszka_dk
ada a moze to jeszcze za wczas???ale z drugiej strony bedziemy sie starac razem w nastepnym cyklu;-)
ilona a no właśnie nie wiem co tak skoczyła czy to po tej lutce czy co...bo przeziębiona ani nic nie jestem...
ilona a no właśnie nie wiem co tak skoczyła czy to po tej lutce czy co...bo przeziębiona ani nic nie jestem...
bietka84
szczęśliwa :)
Dziewczynki ... pamiętam jak losiczka, ilona, i inne kobietki pisały do mnie -PÓKI NIE MA @ - MAMY NADZIEJĘ
Wiem też, że łatwo się pisze, i że ja za kilka dni też dostanę świra ...
Pamiętajcie też że objawy na nadchodzącą @ są takie jak ciążowe.... - brzuch, piersi itp.
TRZYMAM ZA WAS KCIUKI JAK NAJMOCNIEJ :*
wiem, że nadejdzie taki dzień że każda z nas będzie MAMĄ ( po raz pierwszy lub kolejny :-))
Wiem też, że łatwo się pisze, i że ja za kilka dni też dostanę świra ...
Pamiętajcie też że objawy na nadchodzącą @ są takie jak ciążowe.... - brzuch, piersi itp.
TRZYMAM ZA WAS KCIUKI JAK NAJMOCNIEJ :*
wiem, że nadejdzie taki dzień że każda z nas będzie MAMĄ ( po raz pierwszy lub kolejny :-))
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
ada- pamiętaj ze nie zawsze wychodzi test w dniu @ a TY dopiero masz jutro termin, wiec wszystko jest możliwe !!!!!!!!! na razie nie spisuj cyklu na straty !!!!!!! ( no tak a ja sama nie lepsza jestem )
aga- jedni sadza ze podnosi inni ze nie, wiec moze to przez lutkę !!!!!!!! gyby nie ten wykres na stałym poziomie powiedziałabym ze to może fasolka
aga- jedni sadza ze podnosi inni ze nie, wiec moze to przez lutkę !!!!!!!! gyby nie ten wykres na stałym poziomie powiedziałabym ze to może fasolka
agnieszka_dk
jakbym miała owulke w tym cyklu też bym tak myślała
Karolekk
Aktywna w BB
Cześć dziewczynki:-)
Dopiero Was nadrobiłam u mnie nic nowego tzn 34 dc i nadal brak @. Brzuch pobolewa (dziś kłucie po lewej stronie), piersi pobolewają. Kiedyś nie przeszkadzały mi te długie cykle (35 do 40 dni) ale teraz jak zaczęłam się starać to szlag mnie trafia, że tyle muszę czekać na rozpoczęcie nowego cyklu
Dopiero Was nadrobiłam u mnie nic nowego tzn 34 dc i nadal brak @. Brzuch pobolewa (dziś kłucie po lewej stronie), piersi pobolewają. Kiedyś nie przeszkadzały mi te długie cykle (35 do 40 dni) ale teraz jak zaczęłam się starać to szlag mnie trafia, że tyle muszę czekać na rozpoczęcie nowego cyklu
Ostatnia edycja:
ale tu dzisiaj cichutko.
karolekk takie długie cykle to teraz jak się staramy to wkurzają bo to potencjalnie mniej okazji na fasolkę. ale co zrobić. czekam na @ i działamy dalej. a ty robiłaś test ciążowy?
dziewczyny gdzie jest nasza tabelka. która teraz testuje?
karolekk takie długie cykle to teraz jak się staramy to wkurzają bo to potencjalnie mniej okazji na fasolkę. ale co zrobić. czekam na @ i działamy dalej. a ty robiłaś test ciążowy?
dziewczyny gdzie jest nasza tabelka. która teraz testuje?
reklama
Podziel się: