reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ja dopiero co usiadłam i padam
zrobiłam bigos, sernik, krokiety, galat i kotleciki z grzybków posprzątałam i mam dość na dzisiaj

Marta-to sie urobiłaś dziś ja jutro pieke ciasta dziś nastawiłam jarzyny na sałatke i wiele nic nie robie bo sie źle czuje zZagubiona- zycze zdrówka i mam nadzieje że śweta w domku spędzisz:-)

Kochane Staraczki!

Życzę Wam spokoju i czasu do zadumy,
niech ten czas Zmartwychwstania będzie dla Was czasem pewnego odrodzenia - złapcie nową energię i wiarę w oczekiwaniu na cud, na który wszystkie tutaj czekamy :)
Samego dobra na te wszystkie dni
!
p.s.a ciężaróweczkom życzę też, aby wszystkie pyszności na stole "weszły nam gładko" ;)

będę tu jeszcze zaglądać, ale życzenia już składam :)

Dziękuję Wam za pocieszenie co do moich wyników. Wizyta już jutro rano, więc trochę się powinnam uspokoić (mam nadzieję;))

Marta ty sie nie przepracuj nam za bardzo

Dziewczynki wesolych swiat 1996.gifnie przejedzcie sie za bardzo ;-)

Pochwalcie sie koszykami:-)

scotland - nie dobijaj mnie tym koszykiem ;) właśnie kupiłam sobie cudny, taki oryginalny i bardzo subtelny, ale tak przesadziłam z jego oryginalnością, że teraz nie mogę dobrać żadnej serwetki ;)

zzagubiona - dużo zdrówka dla Ciebie!

Dziewczyny jeszcze jedno ode mnie: mam nadzieję, że nie uraziłam żadnej z Was czymś od siebie, albo moimi wywodami. Szkoda, że nikt nas nie utemperował i dziewczyny, które założyły to forum, przeniosły się na inny wątek. Przykro mi strasznie, bo mam poczucie winy - to był ich ogródek, a my chyba trochę za bardzo rozhulałyśmy się naszymi sprawami. Kilka dni temu pytałam czy przeginamy i ktoś napisał, że nie...widocznie jest inaczej. Mimo wszystko za "stare" i "nowe" Staraczki mocno trzymam kciuki i raz jeszcze życzę samego dobra na Święta!:)

Ostatnia edycja:
Anisiaj mnie na pewno nie uraziłaś :tak: my tu mamy to szczęście, że pomagamy sobie wzajemnie :-D a tak w nawiasie mówiąc to kto się przeniósł?
Scotland postaram się hi hi hi już nie dużo mi zostało do zrobienia ;-)

hej laseczki

jutro mogę nie mieć czasu więc już dzisiaj chciałam wam życzyć

Zdrowych, spokojnych i bardzo rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy! Pogoda nas nie rozpieszcza, ale mam nadzieje że ten świąteczny czas upłynie wam bardzo milutko.

Jak dam radę to wpadne jeszcze w te świąteczne dni, a jak nie to do wtorku!

Marta przeniosla sie wiekszosc dziewczyn z watku, tutaj niestety rozmawiamy tylko o ciazy i myslimy tylko o sobie.

Smutno mi troche bo naprawde dziewczyny polubilam i dzien bez forum byl dniem straconym, ciekawe jak teraz potocza sie losy forum.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry