reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Taaaa, raczej zmarnowany na pracę ;)

czytam Was kiedy mogę, ale jestem strasznie do tyłu. I każdego dnia zaglądam co nowego, jakoś Ciebie KatyB wyjątkowo "szpieguję" i czekam na dobre wieści ;)

scoti - nie wiem, niby teraz mam jakiś "fajny śluz", ale w tym moim organizmie nic nie jest jasne. Mam teraz czas urodzin, naszej rocznicy, 7 ślubów w najbliższym czasie (tzn do sierpnia) i jakoś tak zajęłam głowę innymi sprawami, a czas totalnie wypełnia mi praca. Nie próżnowaliśmy, ale szału też nie było ;)

SCOTLAND JA TO CHYBA PRZEGAPIŁAM GRATULACJE!!!!!!!!!:)))))))

Ostatnia edycja:
anisiaj czyli cykl na luzie moze teraz sie uda!!!!

Dziewczynki karolinka juz wrocila??? i jeszcze sie nei meldowala u nas.... Malami murzynku ty tez pisz jak sie udal urlop!!!

Scotland, właśnie zauważyłam, że mamy tą samą datę ślubu (tzn. ja wtedy brałam kościelny, bo cywilny wcześniej). Może to będzie dla mnie dobra wróżba, skoro Ty już masz 5 tc :)

anisiaj :-)

Ja chyba zaczne odliczac dni hehe zostalo 11 dni do przylotu tesciowej:-p i trzeba bedzie zabrac sie za mycie okien bo mnie zlinczuje jak zobaczy te paluchy wszedzie, ale Mya sie pewnie nimi szybko zajmie;-)

Anisiaj mowisz ze male sledztwo prowadzisz spoko bardzo sie ciesze ale cieszyla bym sie jeszcze bardziej gdybys sie czesciej odzywala......obiecaj :sorry:
A tak w ogole to co tam wiecej slychac u ciebie?>??
Scoti a jak tam Maya przeszlo jej???
ps ja ci date @ podam do tabelki jak jutro tempka jeszcze skoczy to bede wiedziec ze na 100 % owu byla

A tesciowa juz wie????????

Katy ok poczekamy do jutra a moze wredota juz wiecej nie przyjdzie w tym roku:tak: tesciowa wie bo M zfochowany chodzil jak sobie wymyslilam ze powiemy jego mamie i moim rodzicom na imprezie urodzinowej Mayi 17.03, powiedzial ze nie pozwalam mu sie cieszyc i smutny siedzial caly wieczor to mu pozwolilam i od razu zadzwonil do rodzicow a ze moj tata akurat przyjechal wieczorem to jemu tez powiedzial....

Dzień dobry co tu taka cisza od rana?:-) Scoti-to niedługo będziecie imprezować,dobrze że na razie nic oprócz zgagi ci nie dolega może tak zostanie:-D Marta-to lepiej w różne miejsca wybieraj sie z obstawą żeby w razie czego miał cię kto do domu przycholować może to była jednorazowa sytuacja Lori-musisz na siebie uważać biedactwo dobrze że nic sie waszej trójce nie stało:happy: Ilonka-a ty jak sie czujesz?mam nadzieje ż już lepiej;-)

Dzień dobry Kochane!
Próbuję Was nadrobić, ale ze szwankującym netem i ilością postów zejdzie mi chyba cały dzień, a na pewno przedpołudnie :) Nie jestem pewna czy dam radę.

Gratuluję nowych fasolek, za kolejne trzymam kciuki.

Ja wróciłam z urlopu- nie cierpię pierwszego dnia w pracy, odkopywania się z korespondencji- wrrr.... i tych rewelacji jakie się w nich kryją ;)))
Wczoraj (podobnie jak w któryś dzień na wyjeździe) bolał mnie żołądek- chyba z obżarstwa. :( Poza tym bez zmian u mnie!

Miłego dnia dla Was Kochane!!!!

reklama
Karolina-i jak tam po urlopie?mało dziewczyn ostatnio pisze więc aż tak dużo nadrabiania nie będziesz miała:-) Mówisz że oprócz żoładka nic ci nie dolegało to dobrze:happy:

Do góry