reklama
Ilona sama się sobie dziwię Ja spokojna nie jestem ani cierpliwa nie jestem, oj nie po prostu w ostatnim cyklu tyle tesów poszło, ze szkoda gadać teraz czekam "cierpliwie"
Losiczka jesli w sobote nie dostanę @ to w niedzielę będę robiła wtecy byłby to już 35 dc wiec na pewno cos pokaże
Zagubiona oczywiście, ze najwazniejsze, żeby było zdrowe
Mi naprawde bedzie obojetne jakiej plci bedzie drugi maluszek, jak bedzie chlopiec to super-dogadaja sie z Kuba, mam ubranka po Nim hehe
a jak dziewczynka tez super będzie córusia tatusia
Moje dziecko śpi w najlepsze, czekam aż sie obudzi, zje i zmykamy na spacerek, na spotkanie z koleżanką pogoda nawet ok na szczęście
Losiczka jesli w sobote nie dostanę @ to w niedzielę będę robiła wtecy byłby to już 35 dc wiec na pewno cos pokaże
Zagubiona oczywiście, ze najwazniejsze, żeby było zdrowe
Mi naprawde bedzie obojetne jakiej plci bedzie drugi maluszek, jak bedzie chlopiec to super-dogadaja sie z Kuba, mam ubranka po Nim hehe
a jak dziewczynka tez super będzie córusia tatusia
Moje dziecko śpi w najlepsze, czekam aż sie obudzi, zje i zmykamy na spacerek, na spotkanie z koleżanką pogoda nawet ok na szczęście
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
JA TO DO SOBOTY NIE WYTRZYMAM Z TESTEM TZN NIE ZDAZE ZATESTOWAC:-(DZIEKUJE ZA POCIESZENIE ALE NIE BEDE SIE CZAROWAC CZUJE SIE @ I NIC TEGO NIE ZMIENI
POLAA W NIEDZIELE BEDA II KRESKI JAK NIC:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
POLAA W NIEDZIELE BEDA II KRESKI JAK NIC:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
tomek i justyna
Fanka BB :)
witam pare godzin mnie nie bylo a tu tyle rozmow bylo co do imion u mnie bylo tak ze na dziewczynke ja wybieram a moj na chlopka akurat moj 2 razy wybieral Gabriel jako aniol a Horatio moj sobie ubzdural spodobalo mu sie mi nie zabardzo ale po 2 miesiacach jakos to przegryzlam na dziewczynke mialo byc Emily albo Nadia Amelia tez mi sie podoba.
losiczka ze nastawienie ze nici z tego cyklu nie ma okresu sa szanse mi dzis tem spadla z 36.8 na 36.7 (ale znow wstawalam cala noc do malego) i mam dziwne klucia jakby macica nie wiem.
polaa gratuluje cierpliwosci ja bym nie wytrzymala zaraz bym test robila
losiczka ze nastawienie ze nici z tego cyklu nie ma okresu sa szanse mi dzis tem spadla z 36.8 na 36.7 (ale znow wstawalam cala noc do malego) i mam dziwne klucia jakby macica nie wiem.
polaa gratuluje cierpliwosci ja bym nie wytrzymala zaraz bym test robila
D
Dzoana.a
Gość
O żesz kurde felek:-) Z tego co widzę to ja jako pierwsza wyląduje na porodówce:-) fiu fiu no to będzie ciekawie. Powiedzcie mi kochane czy chcecie rodzić ze swoimi mężulkami????;-)
Ja bym chciała rodzić z mężem, ale on kategorycznie powiedział, że nie chce przy tym być. Dla mnie sam naturalny poród jawi się jako koszmar i przyznam szczerze, że wolałabym mieć cesarkę. Tyle się nasłuchałam o porodach w polskich szpitalach, że strasznie się denerwuję. Nic mnie tak nie przeraża jak wizja porodu. Wstyd mi za to, ale to jest silniejsze ode mnie. Prawdopodobnie mama ze mną będzie.
Chociaż ostatnio mama oglądała jakis program, że podobno nie radzą matkom być przy porodach córek. Hmm, ciekawe dlaczego
Z
zZagubiona
Gość
musisz wejsc w ustawienia (sa na samej gorze w prawym rogu) i po lewej stronie bedzie edytuj sygnature i tam wklejasz link suwaczka ;]
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
wrocilam!
Dup...a nic nie widac :-( Gin mi mowil ze powyzej 1000 widac a ja mam dzis 850 wiec jutro mam przyjsc do niego i powinno juz byc pecherzyk widac. Ciaza wg bety jest prawidlowa :-) tyle sie dowiedzialam.
Dup...a nic nie widac :-( Gin mi mowil ze powyzej 1000 widac a ja mam dzis 850 wiec jutro mam przyjsc do niego i powinno juz byc pecherzyk widac. Ciaza wg bety jest prawidlowa :-) tyle sie dowiedzialam.
Mamusia-Kasia
Aktywna w BB
Dzoana ja też się boje porodu, ale to naturalna kolej rzeczy. Tyle kobiet rodziło, rodzi i będzie rodzic dzieci, tak więc pocieszam się, ze i ja sobie poradzę. I dlatego chce aby przy tym był moj mąz, aby mnie wspierał i dodawał otuchy. A poza tym on nawet nie chce slyszec zeby go tam nie bylo.:-)
reklama
Z
zZagubiona
Gość
bobo dziwne bo ja mimo powyzej 1000beta nie widzialam nic dopiero niecale 2 tyg pozniej
Podziel się: