reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam się niedzielnie i ja:-)

Katt GRATULUJĘ!! super.

ale dużo was w tym miesiącu, ciekawe kto następny??

Jane a ja u siebie zauważyłam że po skoku temp wcale nie mam ochoty na seks, no a przed @ to nie wspomnę:tak:

Pisałyście o liczeniu ruchów dziecka, ja liczyłam od 33 tyg i powiem wam że było to dla mnie stresujące:sorry:

Scotland chyba też namiętnie oglądasz Hausa, bo ja taak:-D. Patrzę że szybko wyszedł u Ciebie test:szok::-)

Katy kochana tulę mocno - ja niedługo do ciebie dołączę:-(

Rozia widzę że do granicy się zbliżasz:-D:-D:-D

A u mnie dziś jak wczoraj na wykresie, a podobno luteina podnosi temp heh, nie u mnie:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Roza ano zbliżam się, zbliżam:-) Dlatego intensywnie walczymy z węgorzem:-) Oby ta walka przyniosła efekt:-)

Katt, gratuluję :)))))))))

dziewczyny kochane powiedzcie mi - jak to jest z testami owulacyjnymi? kiedy się je robi - tzn. co one pokazują, że owulacja była, jest czy się zbliża? może to głupie pytanie, ale totalnie nie wiem

no i jak to jest z tym wiesiołkiem - kiedy go bierzecie i jakie są jego efekty?

Rozia trzymam kciuki:-)

Bobo umawiaj się na wizytę jak pisze Marta, ja cię podziwiam, bo już bym nie wytrzymała.:-(

Sama się zastanawiam czy nie umówić się do gina i pokazać wykresy, chyba tak zrobię, poproszę też o luteinę bo teraz mam tylko jedno opakowanie.

Ojo joj Anisiaj ja się zupełnie na tym nie znam, ale chętnie posłucham,bo mam ochotę się na nie skusić następnym razem:-)

anisiaj testy zaczyna się robić na kilka dni przed spodziewaną datą owulacji. Jeśli masz cykle w miarę regularne, to łatwo Ci będzie określić kiedy mniej więcej masz owu. Jeśli masz nieregularne, to zaczynasz je robić wcześniej (na instrukcjach do testów są podane różne dni od kiedy trzeba zacząć w zależności od długości cyklu). Jeśli wyjdzie Ci test pozytywny tzn.,że za 24-48h będziesz miała owu. Aczkolwiek nie można się opierać na nich tak w 100%, bo nie zawsze są one wiarygodne... Mam nadzieję,że Ci pomogłam:) Mnie one pozwoliły określić mniej więcej kiedy mam owu:)

A co do wiesiołka, to dziewczyny biorą go na poprawę śluzu płodnego i bierze się go chyba właśnie do owu, ale pewna na 100% nie jestem, bo sama nie używam

reklama
Do góry