reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ilonko dziękuje za słowa otuchy :* kochana jesteś myślisz że jest szansa? oby :) ale bym miała prezent na moje urodzinki jupi mężuś mnie pyta co chce na prezent a ja mu na to "dzidziusia" hehe
ale mi smaka narobiłyście na te słodkości mniam

Jestem! Wstalam!
u mnie @ wrednej nie ma pewnie pokrecilo jej sie i przylezie w 39dc a wtedy sie potne bo bedzie to oznaczalo ze mi sie cykle wydluzyly i duupa :-( zla jestem. tesciowa moja mi tez na uklad nerwowy dziala. ogolnie to strasznie nerwowa jestem. rozmawialam z mezem i chcemy wynajac kawalerke od kwietnia zeby zyc samemu a nie byc ciagle nianczobym przez tesciowa. bedziem nam ciazej finansowo no ale bedziemy miec swiety spokoj a to jest bezcenne :-)
jane kopnij wredna @ tak zeby wyladowala u kogos innego
ja jeszcze paczkow nie jadlam poki co nie ma ich w domu hehe

Cześć dziewczynki!!!

losiczka przede wszystkim trzymam kciuki za Twoją wizytę!!!!! &&&&&&&&:-)
Ilonko ślicznusia ta Twoja kruszynka!! Cieszę się, że wszystko z nią ok i mam nadzieję, że następnym razem nie będzie się tak wstydzić!! :-D
Dziewczynki ciuszki prześliczne, uwielbiam oglądać takie maleństwa!! :-D
Lori widzę, że świetna kucharka z Ciebie!! Przepisy lepsze od Magdy Gessler!! :-D A na kluski śląskie to mi smaka narobiłaś!! Też muszę dzisiaj coś na obiad wymyślić, bo mój tato królika robi a ja tego nie dotknę fuuuuj!! ;-)
Karolinko menu imponujące!! Zdążysz to wszystko przyrządzić w jedno przedpołudnie?
Agnes wiesz, że mamy te same meble? ;-) Też mam te z kolekcji OMBRA :-)
Jane kochana przytulam Cię baaaaaaardzo mocno!! Zobacz załącznik 437914

o chrzcinach to ja jeszcze nawet nie mysle...puki co byle dotrwac do najbliższego usg, ale chrziny zrobie wtedy kiedy bedzie pasowało mojej siostrze ... może bliżej świat ... no sama nie wiem

Karolinka - mój mąż po kucni swojej mamy przynajmniej nie jest wybredny i zawsze zje to co ja ugotuje ... nawet jak mi nei wyjdzie to jemu zawsze smakuje ... moja tesciowa była wspaniała kobieta, miała super czarne gęste włosy, ciemną karnacje, piękna kobieta, ale gotować to ona nie umiała :sorry: bleeeeeeeee

lori ja musze juz po malu myslec bo nie chce by rodzice mi pomagali ehh raz kaza mi byc odpowiedzialna i radzic sobie sama a chwile pozniej wszystko za mnie by robili co mnie wkurza bardzooo ;p hehe

ILONA- no pewnie że w takiej sytuacjii to lepiej w domu może ktoś się udzieli społecznym czynem i ci pomoże:-) KAROLINA- mieszkanie z teściami to chyba niezła sztuka kompromisu,my odkąd Nastka się urodziła mieszkamy sami wynajmujemy i zdecydowanie wole jak jesteśmy sami chociaż wiadomo że to sporo kosztuje,ale z teściową od zawsze drzemy koty więc w jednym domu nie dałybyśmy razem mieszkać:rofl2:

reklama
joweg a kiedy masz termin @?
ja mieszkam z tesciowa ale mam ndzieje ze spelni sie moje marzenie i w kwietniu zamieszkamy sami

Do góry