reklama
Powiem wam ze u mnie maz dzis stracil wszelkie nadzieje na potomka ;/
To jest nasz 6 cykl a nie zaszlam w ciaze bobosexiki sa bardzo czesto jak tylko mozemy nic na sile jak nam sie poprostu chce i oboje jestesmy wyluzowani nie nacikamy no i mi sie facet podlamal niewiem co mam z nim zrobic ;/
To jest nasz 6 cykl a nie zaszlam w ciaze bobosexiki sa bardzo czesto jak tylko mozemy nic na sile jak nam sie poprostu chce i oboje jestesmy wyluzowani nie nacikamy no i mi sie facet podlamal niewiem co mam z nim zrobic ;/
Aga1402
Fanka BB :)
Sylwia nie załamujcie się. My jesteśmy w trakcie 7 cyklu ale nie stresujemy się nie ma mierzenia temperatury, sprawdzania śluzu i tym podobnych rzeczy po prostu na luzie no i tak leci miesiąc za miesiącem.
Widzę że twoja Oliwka jest z 16 lipca mój synek jest z tego samego dnia tylko z 2004 roku a córeczka Oliwia 16 stycznia:-)
Widzę że twoja Oliwka jest z 16 lipca mój synek jest z tego samego dnia tylko z 2004 roku a córeczka Oliwia 16 stycznia:-)
Sylwuś no facet to też człowiek:-) Podobno :-) A na poważnie, to oni też się przejmują tylko nie pokazują tego po sobie i tylko od czasu do czasu za dużo się uzbiera i wtedy wyrzucają z siebie co ich dręczy... jedyna co możesz zrobić to go wysłuchać, przytulić i podtrzymać na duchu...
reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
dziewczynki nie ma co sie zalamywac trzeba walczyc o malenstwo. wiem ze latwo sie mowi no ale kto jak nie my damy rade? nami mezczyzni chca nam dac to co najpiekniejsze czyli dzieciatko a jesli nie wychodza staranka czuja sie nie tak . bynajmniej ja tak mysle. dlatego musimy ich wspierac mowic jacy sa wspaniali i w ogole bo przeciez tacy sa jakby bylo inaczej nie byliby naszymi mezami, prawda? mam znajoma co wiele lat starala sie z mezem o dziecko probowali roznosci leczenia itp w koncu byli umowieni na in vitro na dwa tyg przed zabiegiem in vitro test pokazal dwie kreski, zaszla w sposob naturalny w ciaze na dniach ma rodzic. psychika wiele dziala Kochane. sama jestem psychiczna na punkcie dziecka tak bardzo go pragne i wiem ze nie powinnam sie nakrecac i w ogole ale jak sie pragnie dziecka to inaczej nie mozna i czy sie komus to podoba czy nie beda sie staraczki zawsze nakrecac i trzeba to zrozumiec i tyle a jak sie komus nie podoba to wypad.
mam nadzieje ze moimi wywoadmi nikogo nie zanudzilam ale musialam sie wygadac bo dalej sikam jak glupia i cyce bola i jest jedna krecha. no coz zycie pisze rozne scenariusze, ale tak jak piszecie kochane poki nie ma wredoty jest szansa :-)
mam nadzieje ze moimi wywoadmi nikogo nie zanudzilam ale musialam sie wygadac bo dalej sikam jak glupia i cyce bola i jest jedna krecha. no coz zycie pisze rozne scenariusze, ale tak jak piszecie kochane poki nie ma wredoty jest szansa :-)
Podziel się: