reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

joweg haha kazde wytlumaczenie jest dobre ale niestety nie w tym cyklu nie mi teraz fasola dana
marta mi z aniolkiem udalo sie prawie od razu bo miesiac musialam po tabsach dojsc do siebie a pozniej w drugim cyklu juz byla fasola.
mam nadzieje ze teraz tez szybko fasolne :-)

reklama
bobo a ty mierzysz tempkę?? z tego co pamiętam załóż sobie konto na enper :) będziemy miały podgląd co tam u ciebie słychać wtedy przynajmniej wiemy który masz dzień i całą resztę :)

Zzagubiona ty szczęściaro !!!!!!!!!!!!!1

ania teraz sobie ot tak mierzylam ale nie bralam tego na powaznie bo zaczelam sobie mierzyc jakis tydz temu. moj termomert cos skopany i musze kupic nowy bo nawet mi i mojemu mezowi pokazuje jakies dziwne niskie tempki. a co do konta na enpr to pomysle moze za 2 cykle po teraz wyjezdzam wiec nie mam staranekk niestety :-(

bobo no ale ja i tak trzymam kciuki,żeby te Twoje pesymistyczne myśli okazały się błędne:-)

Ale się nakręciłam z tym przyjęciem bociankowym... Już zaczęłam je planować:-)

Hej już wróciłam :-)
Losiczka ja tez mam teraz 7 cykl więc może się uda dla ciebie była to szczęśliwa siódemka
Zagubiona takie przyjęcie super sprawa ale u nas w Polsce jeszcze mało znane
Bobo pamiętaj że dopóki nie ma okresu jest nadzieja:tak:
A własnie co z Piąteczką powiedziała mężowi jaka była reakcja i jak jej m się w ogóle się czuje ale nie wiem co się stało bo chyba mi umknęło

reklama
Do góry