reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

w sumie to nie powiedział, że jest tragicznie ale przepisał mi luteinę bo możliwe, że rzeczywiście utrudnia to utrzymanie ciąży. Planuje zrobić tym razem badanie bhcg w dniu spodziewanej @. Zobaczę jaki będzie wynik. Tylko martwię się że nie będę miała jak iść na badanie. Czy to trzeba robić rano czy można po południu??

reklama
Hej Jane nie musisz byc na czczo ;-) ale rano najlepiej bo jest wieksze sterzenie BHCG ;-)

Ostatnia edycja:
dzięki Katy właśnie się zastawiam jak to zorganizować?? Bo najlepiej byłoby mi przed pracą pojechać ale w mojej przychodni krew pobierają od 8 więc muszę jakąś ściemę wymyślić dlaczego się spóźnię:)

No niestety czasami trzeba troszke ubarwic rzeczywistosc....moze problemy z dojazdem z powodu sniegu:cool2:

wrocilam :-)
mojego plaszczyka nie bylo ale bylo mnostwo innych i ladnie przecenionych :tak:
mezus kupil mi plaszczyk wiosenny taki bezowy lekki za 69 przecena z 169. mega ceny sa teraz w mohito :-) jejuuu jak ja bym chciala wszystko co jest w tym sklepie. jeszcze sobie bluzeczke na lato upatrzylam lososiowa z rozyczka taka na ramieniu no sliczna za 29zl :-) maz juz sapal ze chce do domu wiec nie moglam pobuszowac hihi :-)
a i kupilam sobie tabletki na pozbycie sie wody z organizmu bo cos mi sie zatrzymuje ostatnio no i zobaczymy jaki bedzie efekt tabletki aqua femin za 50zl .

reklama
Już jestem, mąż poszedł do swojej mamy, a ja wstałam po spaniu przednockowym, który pewnie na nic się zda na nocce, bo o 2 będę flak:wściekła/y: O, mój kot się właśnie na mnie gramoli, zanim zaśnie to będzie się wiercił pół godziny.
Bobo, przytulam mocno...

Do góry