reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zachciewajki :)

ja na twarożek taki najzwyklejszy, moje sniadanie codziennie wygląda tak samo - bułka z twarozkiem i miodem, i oczywiscie w zestawie garść tabletek:D ale to już mniej przyjemna część śniadania, bo siedzą mi one póżniej do obiadu, a od obiau do kolacji i tak w kółko:)

ja w ciazy z Ninka mialam ciagle ochote na twarozek - moze bedzie dziewczynka ;-)

reklama
oh Gufi było by świetnie!:) Zawsze chciałam córę, ale synek też byłby super:) jeszcze z 7 tygodni i będzie wiadomo co tam w środku siedzi:) umieram z ciekawości...

Gufi a miałaś mdłości z Ninką?:)

ewwe - nie wymiotowalam, ale mdlilo mnie caly czas prawie w ciagu pierwszego trymestru. moglam jesc tylko nabial i biale pieczywo. na mieso patrzec nie moglam.

Oprócz tego co pisałam ,czyli : banany ,jabłka, chamburgery i cytryny zjadłam cały słoik fasolki po bretońsku i kilogram pomarańczy. Cytryna u mnie dobrze działa na mdłości więc jestem w stanie zjeść kanapkę i lody. Ostatnio zaczęłam jeść pączki. I wraca mi ochota na serki i jogurty.

Kiedy się opychałam truskawkami pierwszy raz mój syn stwierdził "przecież nie lubisz truskawek!!!", poza tym tony owoców i ryby (wcześniej jadłam ryby tylko z rozsądku - są zdrowe)

Ja bym zjadła pielmieni odsmażane. Wczoraj miałam ochotę nawet na coś słodkiego. Co w ciąży nie toleruję.:baffled:

A ja wczoraj i dziś sobei zrobilam hotdoga :) Bardzo zdrowe jedzenie, co? ;) Na sniadanie tez najlepsza kanapka z twarożkiem. Do picia herbata z cytryną. Grejpfruta tez bym zjadła, a truskawek się juz nei mogę doczekac. Ale przez te pogode to chyba będą później w tym roku :(((

Tak bym chciała już tak normalnie zjeść. Np: pyzy z mięsem i kapustę pekińską z majonezem.

reklama
na truskawki to się tutaj rzuciłam jak jakas dzikuska, bo u nas zawsze dużo później, a tutaj już piękne i pachnące.
I się przejadłam - teraz na topie pomarańcze i melony:)

Do góry