reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachciewajki :)

cristalrose - ale mi smaka narobilas :tak:

apropos uszek - w pierwszej ciazy naszla mnie kiedys straszna oczota wlasnie na barszczyk z uszkami. poszlam do sklepu i zakupilam paczke uszek. do domu donioslam moze jakies 1/3 opakowania - reszte zjadlam na zimno po drodze, bo nie moglam sie powstrzymac :sorry2:

reklama
kolejne warzywo w przygotowaniu na obiad: mloda kapustka z wedzonym boczkiem sie gotuje :-D

maz nie przepada za kapusta i zawsze, jak robilam ja, zastanawialam sie, kto to zje, czy nie za duzo - dzis nie mam tego zmartwienia :-D moge zjesc caly garnek sama :-D

i tez pewnie chudzinka z ciebie :) a ja jem malo i co i tlusta jestem :p moja przemiana materii jest poprostu tragiczna :/

z reszta od tych mdlosci mam ciagle kapcia w gebie nawet po jedzeniu

A za mna od kilku dni chodziła pizza, zamówiłam dziś i właśnie dojadam przedostatni kawałek wieeelkiej pizzy:szok: przeeesada, chyba się nikomu nie przyznam,:szok:

i tez pewnie chudzinka z ciebie :) a ja jem malo i co i tlusta jestem :p moja przemiana materii jest poprostu tragiczna :/

z reszta od tych mdlosci mam ciagle kapcia w gebie nawet po jedzeniu
po życie pod tym względem jest niesprawiedliwe:zawstydzona/y: - często chudziaki jedzą duuużoooo.....:szok:

A za mna od kilku dni chodziła pizza, zamówiłam dziś i właśnie dojadam przedostatni kawałek wieeelkiej pizzy:szok: przeeesada, chyba się nikomu nie przyznam,:szok:
ja właśnie zjadłam dwa musy czekoladowe z sosem czkoladowym, banana, 2 pianki śmietankowe i pomarańczko - tak na przetrwanie do spaghetti pobolońsku i sałatki z pomidorów na kolację:-D:tak:

O ty szczęściaro! zazdroszczę ci tej pizzy bo tez masz smaka ALE tylko na pizze z tasaco i TYLKO z Krakowa z Draculi.
A tak poza tym odkryłam wczoraj wielką potrzebe zjedzenia frytek i sie napchalam wieczorem nimi. A od dziś znó to samo - zero ochoty na cokolwiek...

Fryyyytki!!! mniammmm:D szkoda ze jestem przed sniadaniem, bo bym już sobie usmażyła, ale na pusty zołądek a tym bardziej bolący nie wypada.... więc grzecznie poczekam do kolejnego ssania w brzuchu:D

Moje zachciewajki są bardzo różne potrafie zjeść ogórki kiszone, a zaraz czekolade choć ostatnio mam faze na .... kefir i codziennie muszę go wypić.

reklama
ja na twarożek taki najzwyklejszy, moje sniadanie codziennie wygląda tak samo - bułka z twarozkiem i miodem, i oczywiscie w zestawie garść tabletek:D ale to już mniej przyjemna część śniadania, bo siedzą mi one póżniej do obiadu, a od obiau do kolacji i tak w kółko:)

Do góry