reklama
T
Tunia85
Gość
jedz na zdrowie choć teraz jest modne powiedzenie nie za dwóch lecz dla dwóch, bo wiecie - szczupłość rządzi i w ciąży też trzeba mieć dietę (ironia)
sarka
trójkowa mama
Cały dzień czuję się głodna. Ciągle jem, a i tak burczy mi w brzuchu. JAk tak dalej będzie, to do końca ciąży sporo mi przybędzie kg
weszłam tu żeby właśnie napisać to samo, bierze mnie przerażenie że niczym nie moge się najeść a za chwile burczy mi w brzuchu jakbym nie jadła ze 3 dni, juz nawet nie mam pomysłów na to moje obżarstwo
agbar, sarka no to mnie uspokoiłyście. Ja czuję prawdziwy głód dość często. Wcześniej jadłam w zasadzie bo jakoś tak wypadało,, a teraz jestem GŁODNA. No i zachcianki dają o sobie mocno znać. Sałatkę ziemniaczaną czy jarzynową mogłabym jeść codziennie.
krolcia
Fanka BB :)
Ja znowu całą paczkę suszonej żurawinę wciągnęłam. No tak mi smakuje!!!!!!!!!!!!!!
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Zaraz oszaleje... cały dzień chodzą za mną słodycze... zaraz oszaleję jak czegoś nie zjem...
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja wlasnie mam chyba mniejszy apetyt niz jeszcze miesiac temu. za to zachcianki bardziej konkretne i slodycze tez calkiem dobrze zaczely mi wchodzic :-)
reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
czytalam ostatnio w jakimś poradniku dla kobiet w ciąży że bez względu na płeć malutkie dzieciaczki uwielbiają słodkie. A smaki już u nas rozróżniają - cwane bestie :-)
Podziel się: