reklama
T
Tunia85
Gość
ja dziś leczo takie na szybko zrobię...
madziara158
Grudzień 2010
Też mam ochotę na leczo, ale cukinie w ogródku jeszcze za małe:-(
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
U mnie królują jajka z majonezem ;-)
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
ostatnio szaleje na punkcje żelków najlepiej "Miśki" :-)
T
Tunia85
Gość
a mnie właśnie naszła straszna ochota na mleko, takie zimne, prosto z kartonu i sobie tu siedzę, klikam i popijam mleczko :-)
sunnflower
Fanka BB :)
a ja nie lubię leczo- dla mnie wygląda jakby już ktoś je raz zjadł ;-) ale właśnie szykuję sobie sałatkę z kalafiora z rokpolem - taż nie wygląda najlepiej ale ją ubóstwiam
madziara158
Grudzień 2010
No za mną od dobrego tygodnia chodzi zapiekanka z Mielna, ale nad Morzem jest taki kocioł, że dojechać ciężko... Ehhhh, ten sezon:-( A po sezonie moja ulubiona budka zamknięta:-( Ale poczekam jeszcze ze 2 tygodnie, niech się rozluźni...
reklama
T
Tunia85
Gość
od kilku dni mam fizia na punkcie dobrego chleba, białe pieczywo omijam szerokim łukiem i szukam i kupuję chleb wiejski, z pieca itp,
u mnie w rodzinnym Andrychowie w górach chleb wiejski jest na porządku dziennym w sklepie, ale w warszawie to rarytas do tego pół chleba kosztuje ok 5 zł,
no i dziś przyniosłam taki wiejski, pyszny, trochę ciemny i zajadałam z samym masłem, zresztą dziś w tym wracającym upale nie mam ochoty na obiad i zajadam się malinami z jogurtem naturalnym i cukrem
u mnie w rodzinnym Andrychowie w górach chleb wiejski jest na porządku dziennym w sklepie, ale w warszawie to rarytas do tego pół chleba kosztuje ok 5 zł,
no i dziś przyniosłam taki wiejski, pyszny, trochę ciemny i zajadałam z samym masłem, zresztą dziś w tym wracającym upale nie mam ochoty na obiad i zajadam się malinami z jogurtem naturalnym i cukrem
Podziel się: