reklama
U
użytkowniczka r
Gość
renczysia no cos tyyyyyyyyy, usunąć??? TAKI WĄTEK??!!!!
Czasami ślinotoku można dostać od samego czytania
och ja też nadrabiam z podwójną szybkością, najpierw nie jadłam słodkiego wcale a teraz w ciągu 2 miesięcy przytyłam tak że za wszystko winię słodycze i te nieznośne chipsy, no czemu one mi teraz taaak smakują?Wiecie na co mnie jeszcze wieczorem naszło? Na "kompot" z dyni. Nie wiem jak to nazwać, bo to nie jest na słodko, tylko na kwaśno z octem. Ta moja końcówka ciąży jest jakaś dziwna. Dopiero teraz na dobre docierają do mnie zachciewajki i jem za dwóch. No i te kilogramy, które "zaoszczędziłam" wcześniej, teraz nadrabiam
popieram bo mi do wypłaty jeszcze tydzień a jak co tu wejdę to już widzę biegnącego męża po moją nową zachciankę wogóle to jeszcze najlepiej napisać do TV żeby nie było reklamy jedzenia i słodyczy typu tofeffee, i programom kulinarnym też NIE!Usuńmy ten wątek!!! heheheheh
hihihi
U
użytkowniczka r
Gość
Ja wczoraj zrobiłam zupkę pomidorową z makaronem rzecz jasna,zjadłam 2 talerze,dzisiaj też zjadłam dwa i po zupce
Oczywiście ciamajda musiała się przy okazji upaciać
Oczywiście ciamajda musiała się przy okazji upaciać
(: Anka :)
Fanka BB :)
A ja mam ochote na makaron z sosem pomidorowym. Nic niezwyklego, zdrowego i maz bedzie marudzil, ale musze zjesc W weekend mielismy zupe ogorkowa - pycha
reklama
Podziel się: