reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zachciewajki :)

reklama
Wiecie na co mnie jeszcze wieczorem naszło? Na "kompot" z dyni. Nie wiem jak to nazwać, bo to nie jest na słodko, tylko na kwaśno z octem. Ta moja końcówka ciąży jest jakaś dziwna. Dopiero teraz na dobre docierają do mnie zachciewajki i jem za dwóch. No i te kilogramy, które "zaoszczędziłam" wcześniej, teraz nadrabiam:zawstydzona/y:
och ja też nadrabiam z podwójną szybkością, najpierw nie jadłam słodkiego wcale a teraz w ciągu 2 miesięcy przytyłam tak że za wszystko winię słodycze i te nieznośne chipsy, no czemu one mi teraz taaak smakują?
Usuńmy ten wątek!!! heheheheh
popieram bo mi do wypłaty jeszcze tydzień a jak co tu wejdę to już widzę biegnącego męża po moją nową zachciankę :p wogóle to jeszcze najlepiej napisać do TV żeby nie było reklamy jedzenia i słodyczy typu tofeffee, i programom kulinarnym też NIE!
hihihi

a ja zrobiłam wczoraj sałatke jarzynową i wz-tke bo mieli nas odwiedzic znajomi ale im sie synek rozchorował i nie przyjechali-to bedzie znow wyzerka na kilka dni;)

Ja wczoraj zrobiłam zupkę pomidorową z makaronem rzecz jasna,zjadłam 2 talerze,dzisiaj też zjadłam dwa i po zupce :(
Oczywiście ciamajda musiała się przy okazji upaciać :)

renczysia mi tez czesto zostają kawałki jedzenia "na potem"... albo na brzuchu albo na ręku jak sie na niej opre przy stole... dobrze ze juz blizej końca jak dalej bo by sie z nas chomiki-magazynki zrobiły;)

reklama
Miałam dzisiaj ogromny napad na słodkie zjadłam: bułkę słodką z serem, małe pączki a wszystko zagryzłam batonem bajecznym. Teraz mnie mdli. Chyba przesadziłam:baffled:

Do góry