reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachcianki

Ja wczoraj dałam czadu z jedzeniem :-[ Byłam na grillu u kuzynki i nie żałowałam sobie więc było i rózne mięsko i sałatki (moje ulubione z pomidorkami z oliwkami) i także ogórki małosolne ;) Ale dziś odczuwam skutki tego jedzonka i pobolewa mnie coś po prawej stronie, chyba okolice mojego nieszczęsnego wyrostka z którym miałam hece 1,5 roku temu, miałam jakiś naciek okołowyrostkowy, a teraz drżę żeby mi sie to nieodezwało w ciąży ::)

reklama
witajcie, ja właśnie zasiadłam przed komputerem i przegryzam kakaowe ciasteczka i popijam je mleczkiem ;D

A my wrocilismy do jogurtow .. ale jak nigdy nie lubialam truskawkowych, teraz tylko takie pijam ;) ::) ... a i ciacho juz prawie cale zjadlam ;D ... odkrylam tez ze bardzo mi sie chcialo nachosow ;D ... a o sosie serowym do nich to juz nie wspomne .. mmmm.... "miod w gębie" ;D

A dla mnie ostatnio najwspanialej smakuje mielonka turystczna z chrzanem i pomidorkiem :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Teraz zjadam 2 sniadanko,drozdzowke z serkiem i mleczko popijam.Najchetniej zjadlabym o co wyzej,ale trzeba jakos menu urozmaicac.

I wczoraj o 23 wyswietlilo mi sie,ze zjadlabym kaszanke ::)

U mnie owoce na zmiane z lodami waniliowo-czekoladowymi. musze przyznac ze na nowo wraca mi duzy apecik na slodkie ;D
A najbardziej mnie cieszy przyjazd rodzicow i ich wypieki, bo u nas tradycja rodzinna ( ktorej je nie pociagnelam dalej ::)) to cukiernictwo. Juz sie nie moge doczekac torta weselnego, slinka mi cieknie, szkoda ze nie bedzie go mozna skropic spirytusikiem ::) :-[

a dla mnie czekolada jest bleeee..i lody sa bleee....

ze slodkiego toleruje tylko drozdzowki z serem i zaczela mi smakowac herbata z cukrem,a wczesniej takowej nie pilam...w ogole cukier u nas sie starzal w domu

Katka a to dziwne ... podobno siedzi u Ciebie mala panienka ;) ... zaczynam twierdzic ze nie sprawdza sie to wszystko co mowia, ze to co jemy swiadczy o plci ;)

Ja za to porzeram slodycze kilogramami ::) .. kazdy wypad na miasto, zaczyna sie odwiedzinami w ciastkarni i kupieniem 20dkg krowek ;D ... nutelle jestm lyzeczka .. codziennie 7 days ... zelki, budynie, ::) ... oj ::) ;D

MoniQa - <sorka>bo pawia puszcze ;D budyniu nawet w ciazy nie rusze.....bleeee

Ale to sie nie sparwdza,bo z Zuzia tez prawie nie jadlam slodkiego,smakowala mi tylko czekolada i MM'S.

reklama
Katka a ja sie patrzec na ogorki kiszone nie moge , a ni nic z takich rzeczy .. blee ... jedynie co to mloda kiszona kapusta ;)
Tak samo sledzie  .. kiedys uwielbialam .. a teraz ... sam zapach mnie mdli ::) ... co sie z nami dzieje ;D

Do góry