reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zachcianki

;D ;D :D :D :D
A co ci mezczyzni maja powiedziec jak widza "babe" placzaca za chlebkiem z dzemikiem!!!??
Chyba nic im faktycznie nie pozostaje niz stanac na glowie i wykombinowac te trudne do zdobycia smakolyki!!!
A ja mysle , i mysle i dalej nie wiem co bym zjadla!!!

reklama
hahah, dobre z tym koncentratem.
A mi wczoraj na wykladzie zachcialo sie pepsi. Kolega sam sie zaoferowal, ze skoczy do bufetu i mi kupi.... Przyszedl z Cola... :( Ale glupio mi bylo cokolwiek powiedziec, bo nastepnym razem nie pojdzie :) A do czerwca jeszcze pare razy sie spotkamy :))))

Jagusia może jakiś dobry ser wędzony?? Trochę podobnie smakuje. Bardzo polecam takie centymetrowe plastry w panierce i z żurawiną mniam, mniam ::)
Dziewczynom, które lubują sie w pomidorach(ja też się zaliczam) polecam zupę pomidorową ale z pomidorów w puszce w kawałkach ja tak ostatnio zaspokołam swój pomidorowy głód ;D

k@siek ja taka zupke to jadam dosc czesto ;) Co do oscypkow to przypomnialo mi sie , ze chyba mozarella wedzona ma troche podobny smak ::) ;)

Aneczka to nie my jesteśmy straszne, bo to dzidziuś się domaga a dzidziusiowi sie nie odmawia ;) :laugh:
Moje maleństwo kiedyś domagało się łazanek ;D no i mężuś upichcił ... z kapustą kiszoną... bo akurat dzidzius takie własnie chciał ;)

Hahah dokladnie. W poniedzialek jak moj Piotrus odprowadzil mnie na dworzec, powiedzialam mu, zeby kupil we wtorek pieczywo. Dzis rano zagladam do szafki  - nie ma chlebka. To poszlam do niego do lozka i powiedzialam, ze dzidzius ma ochote na bułeczke z bialym serkiem - to na pizame zalozyl spodnie i sweter i szybko polecial do sklepu.

Ja odkąd pamiętam to mam podawane śniadanka do łóżka i zaspokajane wszystkie zachcianki przez mojego Darka :) Chociaz dzisiaj zachciało mi się budyniu,ale w domu był tylko śmietankowy a takiego nie lubię ale mi mama zrobiła.No i skubnęłam kilka łyżek i basta!Był bleee bo śmietankowy i z chudego mleka 0,5% i smakowało to jak woda :p

reklama
Ja jakoś nie mam zachcianek typowych ale mam tzw. odechcianki hahahaha tzn. nie jem wielu rzeczy jak np. kotletów, mielonego, frytek, pizzy, makaronu, soczków typu kubuś,no i wszystko co słodkie jakoś przez gardło mi nie przechodzi tj ciastka, cukierki, budynie a zawsze byłam wielbicielką słodyczy ale przynajmiej jak w tej reklamie w boczki mi nie pójdzie.
W zdecydowanej większości moja dieta składa się z maślanki i ziemniaków albo ryż z koncentratem pomidorowym hahaha nie wiem czy to zachcianki na chłopca czy dziewczynkę ?

Do góry