nawet nie wiecie jak mi się chce truskawek!!!!! ale jak wczoraj zjadłam dosłownie 5 szt to mały taki cyrk odstawił wieczorem, że dwa karmienia pod rząd dałam mu sztucznego z butelki bo kolki czy jakas inna cholera były straszne!!!!
reklama
NO TO MAMUSKA PILNUIJ SIE NA RAZIE MUSISZ SOBIE ODMOWIC WIELE RZECZY JAK CHCESZ W MIARE FUNKCJONOWAC W DZIEN I W NOCY JA WIEM ZE JAK CZŁOWIEK NIE MOZE TO WTEDY MU SIE NAPRAWDE CHCE ALE WYTRZYMAJ DLA WAS OBOJGA
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
mmm...takie z młodych ziemniaczków? Aż slinka cieknie! Ja jadłam na obiadek devolai'a z ogóreczkiem kiszonym i serem w srodku (mąż robił) i młodą kapustkę i ziemniaczki z koperkiem,pyszne było! przed chwilą wstawiłam do lodówki sernik na zimno z truskawkami i galaretką,będzie wyżerka na wieczór
po prostu świetnie teściowe mieli przy okazji odwiedzin zawieźć do szpitala mezusiowi plackow ktorych mu nasmazylam a oni dzisiaj nie jadą...fajnie ja go odwiedzac nie moge zeby zadnego syfu sie w szpitalu nie nabawic i te placki sama se moge zjesc ale zadna to przyjemnosc:-(
reklama
zjadam ogromne ilosci lodow jak tak dalej pojdzie to bede miała małego pingwinka ;D :laugh: :laugh: do tego kupiłam sobie dzisiaj ogromny kawał ciasta maslanego z truskawkami mniam ale to na pozniej musze wytrzymac
Podziel się: