reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zachcianki

reklama
hmmm Kaju to chyba normalne, ja 2 dni po porodzie miałam sen erotyczny tak mocno, że prawie z orgazmem! to juz chyba zboczenie!

ORGYGINALNIE JA TEZ MAM OCHOTE NA SEKSIK TYM BARDZIEJ ZE TERAZ MOGE A MOJ CHŁOP JEST PRZERAZONY ALE JA JUZ COS WYMYSLE W KONCUN ZNAM GO LEPIEJ NIZ ON SIEBIE HI HI

Ojj ja tez juz marze o prawdziwym sexie ::) ;) Bez brzucha i obawy ,ze cos sie przygniecie , no i z calkiem inna sprawnoscia a nie jak sloniatko :laugh:

tez bym juz poszalala.... a tak to rzeczywiscie jak slon i to taki ktory sie szybko meczy tylko pamietajmy ze czeka nas jeszcze polog i gojenie sie ran zanim zrealizujemy nasze zachcianki:-)

NIESTETY WSZYSTKIE JESTESMY TEGO SWIADOME CIEKAWE CZY POZNIEJ BEDZIEMY MIAŁY NA TO TAKA OCHOTE CZY LYKO BEDZIEMY CHODZIC I MARZYC O TYM ABY SPOKOJNIE ZASNAC I PRZESPAC CAŁA NOC HI HI

Dziś jest taki gorąc że nawet nie ma się ochoty jeść ,więc dzis na obiadek ugotowaliśmy makaron i polalismy zimniutkim jogurtem truskawkowym .Dzieciom aż się uszy trzęsły :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
ja za to spijam dzisiaj hektolitry czegokoleiek i nie umiem sie napoic koszmar tak jakbym miała kaca giganta

Do góry