reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zachcianki

Zaraz moj kochany przyjdzie z pracy wiec teraz ja musze cos dla niego do jedzonka zrobic!!!

reklama
Ja ostatnio zrobiłam taki,z truskawkami i galaretką i biszkoptami pod spodem :p PYCHA!!!!!!!!!
Elpis, jak lazania z krakersów? Nie jadłam takiej! ;)
Po tym co napisała Jagusia o lodach to sobie przypomniałam o orzechowych,Zielonej Budki,ktore mam w zamrażalniku :) idę wtrącić!
Wiolu,mam pytanko: czy jak zasadzę w tym tygodniu warzywa typu pomidory,ogórki to nie będzie za późno?????Bo mój Darek nie miał czasu,żeby przygotować ziemię pod ogródek warzywny... ::)

OlaPiotrowska pisze:
Elpis, jak lazania z krakersów? Nie jadłam takiej! ;)

smazysz mielone z przyprawami wg uznania, na koniec wymieszasz z ketchupem, na blaszce ukladasz spod z krakersow, na to polowe miesa, starty ser, warstwa krakersow, reszta miesa, ser, krakersy, ser i pomidory i zapiekasz dopoki ser sie nie rozpusci. Pychotka!

OLU oczywiście że można ,moja mama siała ogórki 2 dni temu a ja tydzień temu i już wyskoczyły.

A pomidorki i tak pewnie kupujecie sadzonki gotowe to w sam raz ,teraz jest cieplutko a do tego pada ciągle deszcz i to jest raj dla roślin

Wilu,dzięki :) tak sobie pomyślałam że jeszcze noce ostatnio zimne były,to pomidorki by zmarzły...aż mi ślinka cieknie na myśl o takim soczystym,malinowym... :p :)

A u mnie nadal tylko : jablka i M&M's orzechowe .
Nic wiecej mnie nie rusza .

Ale za to odkrylam ,ze zgage mam nawet po samej wodzie . :mad:

reklama
Masz rację ,najlepsze pomidorki są z własnego ogródka ,sklepowe nigdy im nie dorównają .U mnie zachcianki chyba przeszły na moje dzieci ,ciągle jadłyby sałate w różnej postaci

Do góry