reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Ojoj dopisuje sie do fety ale w mojej fantazji jest ze szpinakiem i (Rusałko nie czytaj) dużą ilością czosnku.!!!!!!!!!!! Ja znowu nie moge patrzeć na fasolkę szparagowa ale żółtą zielona mi wchodzi i brokuły blee!
Natomiast wczoraj obślinilam się na widok puszki czerwonej fasoli która cała zniknęła w moim brzuszysku.
Natomiast wczoraj obślinilam się na widok puszki czerwonej fasoli która cała zniknęła w moim brzuszysku.
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
feta ze szpinakiem?ciekawe polaczenie ;D
uwielbiam fete i rozne slone sery niam, niam
ostatnio tez namietnie jem salatke z cykorii, pomidorow i cebuli, wciska sie do tego cytryne i dolewa oliwy z feta MNIAAAAAAM, MNIAAAM!!!
albo seler naciowy z feta....do wszystkiego bym ja mogla dodawac hihi
ale NAJBARDZIEJ chodzi mi po glowie (od pewnego czasu juz !!!) placek drozdzowy mojej mamy ze sliwkami i kruszonka......i NIC nie moge poradzic bo nie mam piekarnika
moze mama w paczce mi wysle :
uwielbiam fete i rozne slone sery niam, niam
ostatnio tez namietnie jem salatke z cykorii, pomidorow i cebuli, wciska sie do tego cytryne i dolewa oliwy z feta MNIAAAAAAM, MNIAAAM!!!
albo seler naciowy z feta....do wszystkiego bym ja mogla dodawac hihi
ale NAJBARDZIEJ chodzi mi po glowie (od pewnego czasu juz !!!) placek drozdzowy mojej mamy ze sliwkami i kruszonka......i NIC nie moge poradzic bo nie mam piekarnika
moze mama w paczce mi wysle :
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja wczoraj zrobiłam pół kilo ruccoli z sosikiem z oliwy z oliwek, soku z cytryny i odrobiną soli i cukru - mniam!! A na fetę też mi smaka narobiłyście - z papryczką, cebulką dumką, pomidorkiem i ogórkiem - lecę po pracy do sklepu
Ha, ha z ta feta to wszystkie cos mamy. Ja podskubuje na zmiane z serkiem kozim z pieprzem bo obydwa zawsze mamy w domu (maz fanatyk salatki greckiej a wiec fety i pomdorow a ja wszelkich kozich serow) ;D
A swoja droga to ostatnio za przeproszeniem geba mi sie nie zamyka i to nie przez rozmownosc ale przez to ze ciagle cos podskubuje i podciagam... Jak tak dalej pojdzie to beda musieli na porodowce dwa lozka zestawiac
A swoja droga to ostatnio za przeproszeniem geba mi sie nie zamyka i to nie przez rozmownosc ale przez to ze ciagle cos podskubuje i podciagam... Jak tak dalej pojdzie to beda musieli na porodowce dwa lozka zestawiac
reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
A ja jutro idę na to wstrętne badanie z glukozą i mam strasznego dołka . Miałam isc w piątek, ale jutro tłusty czwartek, a ja zamierzam zjeść conajmniej 10 pączków, a myślę że po takiej ilości słodyczy cukier i bez glukozy murowany. Więc postanowione : badanko jutro a potem zaraz pędem po pączusie i ........ do ATAKU!!!!! A swoją drogą to słyszałam, że dodanie cytrynki do tego specyfiku czasem fałszuje wyniki i już sama głupia jestem, bo nie wiem co robić ??????? szczerze mówiąc to właśnie na nia bardzo liczyłam
Podziel się: