reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachcianki?:):):):):)-Wszystko o jedzonku:)

mmmmniammmm..ale mi Calo narobiłas ochoty na fete..i do tego z pomidorkiem ! o jacie!!!! Umieram ratuunku!!! JA CHCĘ SER FETA!

reklama
Ojoj dopisuje sie do fety ale w mojej fantazji jest ze szpinakiem i (Rusałko nie czytaj) dużą ilością czosnku.!!!!!!!!!!! Ja znowu nie moge patrzeć na fasolkę szparagowa ale żółtą zielona mi wchodzi i brokuły blee!
Natomiast wczoraj obślinilam się na widok puszki czerwonej fasoli która cała zniknęła w moim brzuszysku.

feta ze szpinakiem?ciekawe polaczenie ;D
uwielbiam fete i rozne slone sery niam, niam
ostatnio tez namietnie jem salatke z cykorii, pomidorow i cebuli, wciska sie do tego cytryne i dolewa oliwy z feta MNIAAAAAAM, MNIAAAM!!!
albo seler naciowy z feta....do wszystkiego bym ja mogla dodawac hihi

ale NAJBARDZIEJ chodzi mi po glowie (od pewnego czasu juz !!!) placek drozdzowy mojej mamy ze sliwkami i kruszonka......i NIC nie moge poradzic bo nie mam piekarnika :mad:
moze mama w paczce mi wysle ::) ;)

A ja wczoraj zrobiłam pół kilo ruccoli z sosikiem z oliwy z oliwek, soku z cytryny i odrobiną soli i cukru - mniam!! A na fetę też mi smaka narobiłyście - z papryczką, cebulką dumką, pomidorkiem i ogórkiem - lecę po pracy do sklepu :)

Ha, ha z ta feta to wszystkie cos mamy. Ja podskubuje na zmiane z serkiem kozim z pieprzem bo obydwa zawsze mamy w domu (maz fanatyk salatki greckiej a wiec fety i pomdorow a ja wszelkich kozich serow) ;D
A swoja droga to ostatnio za przeproszeniem geba mi sie nie zamyka i to nie przez rozmownosc ale przez to ze ciagle cos podskubuje i podciagam... Jak tak dalej pojdzie to beda musieli na porodowce dwa lozka zestawiac :mad:

Ja fete tez uwielbiam...i nalesniki ze szpinakiem i feta..
Dzisiaj jadlam nalesniczki z serem i rodzynkami posmarowane zurawina i smietana. na sniadanko..pychota:))Mamunia mi zrobila:)))Mniam!

Aniu76 ale mi zrobilaś smaka na naleśniki,będę musiała poczekać do jutra bo dzisiaj już sobie nie zrobię. Po co ja to czytałam? Teraz nie zasnę :p .

a ja własnie wcinam - kanapeczkę:)- chlebek razowy - z masełkiem- olivio - i SEREM FETA :laugh: :laugh: :laugh:!!! z ketchupem ;D

a ja ostatniop szaleję na punkcie miodu.....rano miodek...wioeczorkiem miodek.....mniam mniam chyba rośnie we mnie mały misiaczek...

reklama
A ja jutro idę na to wstrętne badanie z glukozą i mam strasznego dołka :(. Miałam isc w piątek, ale jutro tłusty czwartek, a ja zamierzam zjeść conajmniej 10 pączków, a myślę że po takiej ilości słodyczy cukier i bez glukozy murowany. Więc postanowione : badanko jutro a potem zaraz pędem po pączusie i ........ do ATAKU!!!!! A swoją drogą to słyszałam, że dodanie cytrynki do tego specyfiku czasem fałszuje wyniki i już sama głupia jestem, bo nie wiem co robić ??????? szczerze mówiąc to właśnie na nia bardzo liczyłam :( :( :(

Do góry