reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zachcianki?:):):):):)-Wszystko o jedzonku:)

No to jeszcze :placki ziemniaczane, babka ziemniaczana, omlet z dżemem, wegetariańskie spagetti z pieczarkami, flaczki z pieczarek

reklama
Oj Nemezis, z nieba mi spadłaś.
Placuszki ziemniaczane po węgiersku a w sosik zamiast mięska wrzucę pieczarki. Dzięki...ufff

co by tu jeszcze... sałatka na ciepło z kuskusu z warzywami i żółtym serem w sosie majonezowo-śmietanowym

Ja akurat pangę smażę, a do tego zupę grzybową. :) Ale te propozycje robię też, zamiennie. Tydzień temu był omlet z dżemem. W dzień powszedni można go zrobić na słono jako tzw. grzybek z wędliną i szczypiorkiem :-)

W ogóle mam jakiś dziwny dar robienia żarcia z tego co mam pod ręką. Tak więc służe wieloma przepisami i trikami własnogłownymi ;D

mmmmmmmm...zupka grzybowa...matko kochana, ale się głodna zrobiłam, a jak pytałam co zrobić na obiad to byłam pełna jak beka, a teraz...konia z kopytami by było mało. Ale mi smaku narobiłaś, dzieki za podpowiedzi...same pychotki

reklama
Do góry