reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zachcianki w czasie ciaży

reklama
ja jeszcze oprócz owoców to uwielbiam kalafior i fasolkę szparagową... moge to jeśc tonami, oczywiście z zasmażką:-)

ja jeszcze oprócz owoców to uwielbiam kalafior i fasolkę szparagową... moge to jeśc tonami, oczywiście z zasmażką:-)
Mhm i brokuly:tak::-)
Dzisiaj mam faze na fasolke po bretonsku. Nie dobrze,bo wydyma i wybralam wariant w sloiku (bo maz nie przepada to nie oplaca sie gotowac) ale co zrobic jak organizm sie domaga;-)

jak mąż nie przepada, to można ugotować i część pomrozić, a potem jak znalazl;-)
a co do słoiczków to właśnie mi przypomniałaś że mam słoiczkowe pulpeciki. nie jestem za tymi obiadami słoiczkowymi, ale takie pulpeciki to poprostu uwielbiam i nie chce wiedzieć co tam wrzucają...;-)

A ja mam dziś straszną ochotę na pizzę z ananasem i sałatkę z ananasem :-)

Brokuły i kalafior minam... na surowo też potrafię opierniczyć. Albo na surowo ale z odrobiną majonezu i vegety.

reklama
Do góry