Tygryskowa oczywiście odmawiam sobie tej zachcianki co do coli, to rzeczywiście - póki nie wymiotowałam to pomagała troszkę na mdłości. Teraz już niestety nie pomaga nic... przez jakiś czas na maksa wchodził mi sprite... ;-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sok malinowy ?!
Dziewczyny słyszałyscie może jakies opinie na temat picia herbaty z sokiem malinowym w ciązy?
Idąc wczoraj za radą pielęgniarki, która pobierała mi krew postanowiłam podleczyć mój katar takimi domowymi specyfikami, a tu w necie piszą, że nie wolno .... cała butelka pysznego soku malinowego stoi i patrzy sie na mnie a ja nie wiem czy pić, czy nie pić
help :-)
Dziewczyny słyszałyscie może jakies opinie na temat picia herbaty z sokiem malinowym w ciązy?
Idąc wczoraj za radą pielęgniarki, która pobierała mi krew postanowiłam podleczyć mój katar takimi domowymi specyfikami, a tu w necie piszą, że nie wolno .... cała butelka pysznego soku malinowego stoi i patrzy sie na mnie a ja nie wiem czy pić, czy nie pić
help :-)
hmm mi się coś obiło o uszy, że to napar z liści malin szkodzi, bo może wywoływać skurcze. Wydaje mi się, że taki zwykły sok malinowy to nie jest groźny! Ja w każdym razie piłam i taki ze sklepu i taki domowy, ale odkąd kojarzy mi się z rozmowami z kibelkiem to już go nie piję bleeeeehhhh....
nusia ja na przeziębienie piłam miiilion herbat z miodem i cytryną!
nusia ja na przeziębienie piłam miiilion herbat z miodem i cytryną!
tygryskowa
Fanka BB :)
Ja też z tego co wiem, to napar/herbata z liści malin może powodować skurcze, natomiast sam sok z malin już nie.
Ja sie duzo zastanawiałam, co nam wolno czego nie iiiii...doszłam do wniosku że nasze organizmy nam podpowiadają co dobre... Masz ochotę na sok z malin napij się...kochane nie możemy popadać w paranoje ;-) Nasze mamy nie korzystały z internetu i co?? rodziły zdrowe dzieci..to samo nasze babki i prababki. Kiedyś kompoty i soki swojskiej produkcji to była podstawa...nie odmawiajmy sobie witamin
Doe masz w zupełności rację, zgadzam się w pełni choć zastanawia mnie, skąd się biorą w necie te wszystkie informacje czego nie wolno... i ogólnie zastanawia mnie to, dlaczego nie można pić kompotów z owoców pestkowych? wiecie coś na ten temat?
AsiaK-K ja nie będe na siłe sie zarzucac informacjami co moge czego nie...na dobrą sprawe nic nie powinnam...Woda niezdrowa, kurczaki sztuczne, świnie pędzone w 2 miechy do 100kg , wołowina też sztuczna i droga...owoce i warzywa pędzone...napoje niezdrowe, barwione i nie wiadomo co jeszcze w nich jest jakieś witaminki Ecośtamcośtam ...
Moja mam mi powiedziała, że mam jeść to na co mam ochotę i nie będę miała zgagi...nie uwierzycie ale to prawda, jeżeli zjem jogurt za zdrowie maluszka a nie za bardzo miałam na niego ochotę zgaga gigant!!ale jeżeli zjem kanapkę z serem na która akurat mam ochotę mam pewność że zgagi nie ma. Oj dala mi popalić już zgaga dała Słuchajmy swojego ciała a na pewno wyjdzie nam to na zdrowie
Moja mam mi powiedziała, że mam jeść to na co mam ochotę i nie będę miała zgagi...nie uwierzycie ale to prawda, jeżeli zjem jogurt za zdrowie maluszka a nie za bardzo miałam na niego ochotę zgaga gigant!!ale jeżeli zjem kanapkę z serem na która akurat mam ochotę mam pewność że zgagi nie ma. Oj dala mi popalić już zgaga dała Słuchajmy swojego ciała a na pewno wyjdzie nam to na zdrowie
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: