reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja dzisiaj wciągnęłam pakę chipsów po prostu musiałam kupić i wciągnąć...wiem że nie zdrowe ale miałam ochotę ;-)

reklama
a ja się już przejadłam chipsami ..... dzisiaj jadłam chleb w jajku i tak się zastanawiam czy coś tu jeszcze nie wciągnąć... może jakiś kisiel .... hmmm ...

a mi ostatnio wróciły mdłości:( i znów nie wszystko jadam... najgorzej że odrzuca mnie słodkie:-:)-:)-( masakra!!

ja mam cały czas mdłości, a dziś 1wszy dzień bez rzyganka od 1,5 miecha (bez leków) ale nie zapeszam :X :eek::eek::eek:

Ann, no to &&&& żeby dzień bez rzyganka był już normą :tak::tak:

a my z M. zrobiliśmy sobie dziś hot-dogi, mmmmmm pychaaaaaaaa

reklama
Ann87, ja już 3 razy zamawiałam chińszczyznę:-p u mnie hitem jest kaczka, uwielbiam taką mięciutką kaczuszkę:-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry