reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zuzia28 w pełni popieram... skąd ja o tej godzinie pączka wytrzasnę.... Mam nadzieje ze przejdzie mi chęć do jutra bo na 12 godzin do pracy a sklepy o 6.30 jeszcze zamknięte...

reklama
eve mniaaaaammm lody z bananami i czekolada mniaaaaaaaam,
ania-aneczka, nom, piekłam w 180 przez 45 min, jeszcze by w sumie mogła chwilkę posiedzieć, ale z góry zaczęła się już mocno brązowić :)))
dzięki za gratki :) wczoraj miałam udany kulinarnie dzionek :)

zuzia - hehe dlatego ja tu wchodzę tak maź do obiadu, bo później to mi mężula szkoda:)
ann -87 no i super, pyszna no nie? ja wczoraj jeszcze swojego czerstwiaczka kończyłam:):)oj objadłam się drożdżówką na jakiś czas
ja też jajkowa się zrobiłam, tak jak wcześniej nie wyobrażałam sobie zjeść jajecznicę z kiełbaską na śniadanie tak teraz bym tylko to wcinała:):) a u mnie dziś miał być strogonoff ale w trakcie produkcji wymyśliliśmy z T. ,że chyba wolimy gulasz z kaszą - i oto gotuje sie gulasznikofff:) a później gotowanie jaj się szykuje bo wybieramy się na wieczorna imprezkę więc coś na szybko trzeba zrobić do poszamania:) a takie z majonezem i ze szczypiorkiem... - no nikt nie odmówi:)

Ale jesteście kusicielki,dziewczyny....
ja dziś gotuję zalewajkę na wędzonych kostkach i skrzydełkach z białą kiełbasą i jajkiem na twardo,jutro chyba te skrzydełka upiekę w glazurze miodowej i spróbuję zrobić ta drożdżówkę betunki,bo będę miała trochę czasu rano.
Zobaczymy co z tego ciasta wyjdzie :-) mi drożdżowe najlepiej wychodzi jak robię je jako "leniwe"-składniki na ciasto z drożdżami wrzucam do miski,zostawiam na noc,potem mieszam drewnianą łyżką i na brytfankę.Oj dawno drożdżowego u nas nie było,a małż przepada:)))

Ja dzisiaj wsunęłam 2 bolero truskawkowe ;D i za jakieś 5 min się zważyłam, miałam jeszcze wsunąć princessę ale jak zobaczyłam ile ważę to od razu mi się odechciało :/ teraz będę codziennie szamać owsiankę, bo ten przyrost wagi mnie przeraża, może owsianka mi trochę pomoże :eek:

hehe nadalka ja już próbowałam z tą owsianką... i...nie pomaga:-( chyba taki nasz urok,że waga sukcesywnie idzie do góry:):)a co tam - jak nie teraz to kiedy - tylko sama się śmieję,że jeszcze trochę a w czerwcu będę się toczyła jak kulka zamiast chodzić na spacerki:)

hehe nadalka ja już próbowałam z tą owsianką... i...nie pomaga:-( chyba taki nasz urok,że waga sukcesywnie idzie do góry:):)a co tam - jak nie teraz to kiedy - tylko sama się śmieję,że jeszcze trochę a w czerwcu będę się toczyła jak kulka zamiast chodzić na spacerki:)
Mi właśnie pomaga - kibelek 5 razy w ciągu dnia, ale ile to można jeść owsiankę :baffled:

reklama
na popęd do toalety również dobre są jabłuszka ;) oraz śliweczki suszone jak ktoś lubi ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry