reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Za mną chodzi ostatnio zupa kalafiorowa :-) Dzisiaj się chyba zmobilizuję i ją zrobię w końcu :-)

reklama
I ja dziś się zmobilizuję i cosik dobrego upichcę bo wczoraj to byliśmy tak zabiegani, że mnie mój A. na obiadek do knajpki zaprosił. Jedliśmy pizzę ale pyszna była :tak::-). A propos wypieków to wy tu ciągle o ciastach piszecie, a że mi w ogóle jakoś pieczenie nie idzie a tak jak pisałam tylko kruche ciasteczka mi wychodzą to sobie je przed wczoraj upiekłam a Franiolec po raz pierwszy foremkami wycinał ciasteczka - ale miał ubaw niezły, a później spróbował i mówi mama mmmmmmmmmmmmm :-D.

u mnie wczoraj polędwiczki w sosie śliwkowym (moja specjalność :-D )
a na dzisiaj pomysłu brak.... może naleśniki ?

ja dzis mam prawdziwy mix obiadowy, ale co zrobić taka zachcianka. Mam nogę wędzoną z kurczaka do tego kaszę i warzywa na parze:) Pomieszane co? A na dodatek muszę zrobić 2 obiad dla A i robię wątróbkę drobiową, ziemniaki i surówkę. Chyba z kuchni nie wyjdę.

Ja lubię naleśniki, ale dziś chce mi sie mięsa - będzie schabowy z ziemniaczkami i ćwikłą - tradycyjnie a co :-D

ps - mól lokator nie szaleje tak po słodyczach jak po mięsie :tak:

Agulka- ja poproszę zestaw nr 2 :-D niestety tutaj ciężko mi dostać wątróbkę, a tak mi się chce... :-(
u mnie fryty parówki i ogórki konserwowe, a tak bym jakiegoś guźdzca zjadła :confused2:

to zapraszam do mnie, u mnie po imprezie zostały takie zapasy... śledzie w śmietanie, oleju, sałatka z tuńczyka, mielone, schabowe, dewolaje, kurczaki, tatar pełna lodówa i pół balkonu... może z kurczaka zrobię dziś zapiekankę z sosem serowo-śmietanowym... zapraszam:-)czym chata bogata!:happy::rofl2:

reklama
Myszka a wiesz że została dla Ciebie wątróbka bo A nie dał rady zjeść całej porcji:) więc jeśli ochota Ci nie przeszłą to zapraszam!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry