reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
heh a ja w tych racuchach kocham to,że są mocno posypane cukrem pudrem:):) i mogę je pochłaniać i na zimno i na ciepło i dzisiejsze i wczorajsze - bo pyszne są i już:-)

reklama
mela - mi na końcówkę zabrakło pudru i posypałam zwykłym cukrem i też były dobre:-D

ania aneczka - zrób, zobaczysz ze Ci zasmakują:tak: to nic trudnego, raczej nie ma opcji, ze nie wyjdą.

Betunka jak masz jeszcze jakies fajne przepisy to bardzo chetnie skorzystam. Wprawdzie sami mamy bogaty zasob smacznych przepisow, ale czasem jakies nowum na przelamanie rutyny jest mile widziane!!!

Moj R uwielbia racuchy, a dla mnie zawsze takie jakies ciezkie sie wydaja. Zjem trzy i nie moge...:zawstydzona/y:

zrobiłam dziś te racuchy, nawet smaczne, szczególnie z dodatkami, ale M. chyba nadal uważa, że w środku nie powinny być takie wilgotne, a moim zdaniem z jabłkami musi tak być!
ojj racuchy ciężkie są Patili to prawda!
a najgorsze jest to, że teraz w caym domu śmierdzi olejem o fuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!

ale osączone, ze słodką śmietanką, kwaśnymi owocami leśnymi i cukrem pudrem - pyszka!
Zobacz załącznik 441703Zobacz załącznik 441704Zobacz załącznik 441705

Nieeeeeeeee, znów o racuchach, chcecie mnie wykończyć :szok: Teraz zastanawiam się czy mam wszystko, bo do sklepu nie pójdę :-( Zgadzam się i z tym, że są ciężkie i z tym, że w środku muszą być wilgotne, przy jabłkach :-)

Ja dziś odkryłam zalety chałwy z ziarnem kakaowca, niby słodka, a taki posmak gorzkawy, idelana :-)

ale żeś smaka narobiła tymi racuszkami - jak tak na nie patrzyłam to aż maluchy mnie skopały chyba tez by zjadły takie pyszności :-D

ann tylko się ciesz że lublin tak daleko od kościana jest bo bym już tam na tych racuchach siedziała :-):-):-)
zazdroszczę wam dziewczyny że macie takie zdolności bo ja dwie lewe w kuchni.

Zrobiłam drożdżowe - wyszło pycha i nie zakalec:tak: Piekłam w 180 st na termoobiegu.

reklama
Eve wg mojego przepisu? NO to jednak temperatura:) Pierwotny przepis ma 150 stopni, ale nie można na to patrzeć:)

Ann te RACUCHY !!!! PYYCCHHAA!!! Robię je w piątek !! I zebre też zrobię:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry