- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agucha1986
Fanka BB :)
Agucha placki aaaaaa kochanie 5 poproszę ;-);-)mniam placki z jabłkami porażonymi WOOOOW
mówisz i masz
ja mam ochotę od jakiegoś czasu dzięki którejś z pań z forum na placka po zbójnicku...aaach
m,ój tatko będzie takie tez robił dzisiaj będą zwykłe placuszki i będą po węgiersku (zbójnicku) nie żebym smaka robiła
agucha1986
Fanka BB :)
a i mnie dziś kotleciki sojowe z surówką z czerwonej kapustki i ziemniakami a mężuś tak chciał placki ziemniaczane... hmmm chyba go wyślę do aguchy na sępa
niech się śpieszy bo się kończą :-) pojadłam że hohoho
reklama
Róża , kobieta w ciąży potrafi zaskakiwać - i polubić pączki
u mnie dzisiaj miał być łosoś z piekarnika...B.wrócił o 14.30 z pracy ... rybka sie rozmrażała (prawie napisałam rozmnażała ;D ) i postanowiliśmy na chwilę się położyć....przypuszczam że 15,15 już spałam a obudziliśmy się o 18.... no i po obiedzie nie robiłam już bo mi się nie chciało zamówiliśmy pizze (chociaż obiecałam sobie że z tym skończę ) zjadłam 3 kawałki i brzucho pełny .... no a że widziałam się z koleżanką... i byłyśmy blisko mc donalda (koleżanka 7mc ) to sobie zjadłam 2cziski , colę i fryty ... brzydki dzień dzisiaj jeżeli chodzi o jedzenie
u mnie dzisiaj miał być łosoś z piekarnika...B.wrócił o 14.30 z pracy ... rybka sie rozmrażała (prawie napisałam rozmnażała ;D ) i postanowiliśmy na chwilę się położyć....przypuszczam że 15,15 już spałam a obudziliśmy się o 18.... no i po obiedzie nie robiłam już bo mi się nie chciało zamówiliśmy pizze (chociaż obiecałam sobie że z tym skończę ) zjadłam 3 kawałki i brzucho pełny .... no a że widziałam się z koleżanką... i byłyśmy blisko mc donalda (koleżanka 7mc ) to sobie zjadłam 2cziski , colę i fryty ... brzydki dzień dzisiaj jeżeli chodzi o jedzenie
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: