reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja mialam schize ze dzisiaj tlusty czwartek... W ogole mam zamiar piec z moim paczki :D:-D:-D

reklama
ania skąd ci się ten tłusty czwartek wziął? nieźle:-) ale 1 pączka możesz mi wysłąć:-D
Co do kwiatków to ostatnio mielismy pewna rozmowę u znajomych na ten temat. Chłopak kolezanki kupił jej różę bo mieli 6 miesiećy jak się spotykają. Dał jej to w naszym towarzystwie i się zaczęło. byli tam oni- 6miesięcy razem, my z A.- 3 lata po slubie i małżeństwo z dzieckiem. Uświadomiłysmy koleżankę że ma korzystać z tych prezentów bo po ślubie jest ich bardzo mało a jak dziecko się urodzi to już prawie wogóle nie ma:)

A ja mialam schize ze dzisiaj tlusty czwartek... W ogole mam zamiar piec z moim paczki :D:-D:-D
Ucieszyłam się jak przeczytałam że to DZISIAJ :tak:, ale jeszcze tydzień i będziemy bezkarnie wciągać pączuszki :rofl2:...a jednego swojskiego pączka poprosze
yes2.gif

a mój odkąd jestem w ciąży podarował mi już dwa kwiatuszki i to bez okazyjnie;) myślę tylko sobie, biorąc pod uwagę kolor kwiatów, że jego nastawienie do mnie chyba uległo zmianie;P kiedyś dostawałam krwiste róże, białe lilie( ale to tylko dlatego, że to mój ukochany kwiat) natomiast ostatnio dostałam różową róże, a kilka dni temu białą:) ale ta ostatnia chyba była prosto z serca bo stała koło 10 dni, co uważam za pobicie rekordu:p a może zima ją zahartowała:)
ja miałam wczoraj robić pulpeciki i kaszę jęczmienną z sosikiem, ale zobaczyłam ryż z jabłkami i koniec... więc myślałam, że zrobie ten obiad dziś, ale wyczytałam coś o hot-dogach i koniec świata... eeech ciężkie to życie...

Ostatnia edycja:
ja dzisiaj upiekłam babeczki :) później wstawie foto ;D żebyście mogły obślinić monitory i klawiatury :-D
a na obiadek naleśniki , z kurczaczkiem i serem + sos czosnkowy + suróweczka z marchewki :rofl2: mniam pyszotkowe było :-D

ja dzisiaj upiekłam babeczki :) później wstawie foto ;D żebyście mogły obślinić monitory i klawiatury :-D
a na obiadek naleśniki , z kurczaczkiem i serem + sos czosnkowy + suróweczka z marchewki :rofl2: mniam pyszotkowe było :-D

oż TY aż tak perfidnie nas chcesz do ślinotoku doprowadzić :-D

smaczne jedzonko nie powiem :tak:

Ech Mońcia, babeczki :rolleyes: Mniam! U mnie dziś na obiad gotowana pierś kurczaka z warzywami na parze, a mąż kończy gulasz ;-) Właśnie czekam, aż wróci z pracy a głodna już jestem straszliwie. ;-)

reklama
Dziś na zakupach, zainspirowana rozmowami o truskawkach kupiłam paczkę mrożonych, a po powrocie do domku zrobiliśmy pyszny koktajl truskawkowy z kefirem MNIAM! :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry