reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mońcia ;D mówię ostatnio tacie, że witaminki dziecku dostarczam, bo jem sałatkę owocową (kiwi, pomarańcze, brzoskwinie, banany itp) a tata - to źle, ja :szok: a on: powinnaś jeść jabłka i marchewki, to co u nas rośnie, a nie jakieś obce, potem jak Ci dziecko będzie płakało z kolek to żebyś się nie zdziwiła.

reklama
nadalka , zamilcz proszę :* właśnie chciałam tu napisać że dzisiaj przyszła ochota na naleśniki....

Ja mam melodię na racuchy:-D i mam kalafiorową z wczoraj to tez podjem.
Aha i lodzika sobie kupiłam, bo mi się jakoś tak zachciało:-D

ann, na pewno coś w tym jest , jakieś ziarenko prawdy , bo człowiek jest przystosowany do tego co jest w jego otoczeniu , tak jak i do klimatu ;-) ale jak się ma ochotę na jakieś smaki to trzeba je dostarczać !

nadalka , myślisz że zdążę obrócić do Ciebie i z powrotem na 14 do pracy ;D ??
z czym robisz ?

kupiłam wczoraj w raście dżem truskawkowy, bo mój stary nie chce jeść z niczym innym
eve... mmm kalafiorowa :):)

chętnie, ale jak zobaczyłam że mieszkasz we Wrocławiu to mi się ode chciało... chociaż mam tam ciocię to pojadę do niej w odiwedziny a do ciebie na zupkę hi hi :)

reklama
nadalka, brzydko mówisz , nie mówi się stary tylko mój mąż ;p

ja nie lubie z dżemem ;) ;p za bardzo ale dzisiaj to bym wciągnęła nawet i z dżemem

ja mam plan dzisiaj zastąpić jeden autobus do pracy , spacerkiem (i dojsć na drugi sobie ) kupie sobie faworki pod domem i sobie je zjem w drodze do pracy :D haha....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry