reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
eeee babole okropne! za mną też chodzi pizza! no nic w piątek święto więc na obiad pizza wjedzie nie ma co!

Doe doładnie - zrób sama pizze, wychodzi 100 razy smaczniejsza i pewnie z 50 razy zdrowsza !!! :)) polecam z suszonymi pomidorami , czosnkiem i bazylią ;)))

Tobie leci ślinka??? na tego chinolka co napisałaś to chyba się do Bydgoszczy wybioręę!!!!!!!

takie pyszności opisujecie:) ja własnie pobiłam swój rekord ciążowy... najpierw zjadłam sałatkę z pomidora, ogórka, rzodkiewki i serka wiejskiego, potem garść chipsów paprykowych a potem 3 ciasteczka i miskę ptysów... MASAKRA!!!!

Ann to na prawdę jest dobre, przede wszystkim inne niż dotychczas znałam. Jak te punkty otworzyli to unikałam wielkim łukiem, bo myślałam że to taka zupka zalana wodą na gęsto. Jakie było moje zdziwienie jak jednak weszliśmy "tylko" oblukać, od tego czasu często zaglądamy ;-)a od miesiąca rozwożą po Bydgoszczy więc nic tylko zamawiać :tak:Ostatnio przegięłam z ilością i na razie pizza mnie goni...a ja nie potrafię sama pizzy zrobić, nawet nie mam odwagi spróbować :zawstydzona/y:
Agulka też mam czasami ochotę na chipsy i popcorn. Chipsów nie jadałam w ogóle, a teraz aż wstyd przyznać, bo z pewnością nawet teraz bym fromage nie odmówiła :sorry2:

Ostatnia edycja:
Ja właśnie szamam pizze, taka "oszukaną" :-Dna cieście naleśnikowym, taki miszmasz, ale lepsze to niż myślenie o pizzie .

W ciąży znów zaczęła smakowac mi hawajska i jem bo by mi pypeć do d..y uciekł :-D

Wczoraj byłam u internisty z powodu mocno dokuczajacego juz przeziebienia. No i powiedzialam mu ze leczylam sie domowymi sposobami min miodem. Lekarka prawie z krzesla spadla jak uslyszala ze jem miod w ciazy. Byłam totalnie zaskoczona ze nie mozna jesc miodu. Wytlumaczenie bylo takie: miód nie jest pasteryzowany, no chyba ze sztuczny, ale to jzu wtedy nie miód:) Pszczoły nie są regularnie badane i mogą być zarażone różnymi dziwnymi przypadłościami, dodatkowo pszczółki przenoszą różne zarodniki, grzyby, pleśnie i inne paskudztwa, z tego względu ciężarnym nie powinno się podować mioddu podobnie jak surowych potraw mięsnych, ryb, jaj... Hm coś w tym jest ale w necie nie znalazłam informacji, w każdym razie miodek odstawiłam...

reklama
Kikula normalnie mnie zabiłaś :szok::szok: ten wychwalamy, wspaniały miód nie dla ciężarówek :szok:aaaaa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry