reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oho dziewczyny jakie pyszności:):)
myszkowska śliczne danie - apetycznie wygląda:):)
co do gołąbków to ja uwielbiam w każdej postaci:)czy to z zawijaniem, czy bez:)a mój biedny T. na hasło gołąbki robi się blady... a to tylko dla tego,że jak już je zrobię to mamy na cały tydzień i on biedny dzień w dzień musi je wcinać:)
 
reklama
mela zawsze mi się marzy, że jak zrobię gołąbki to będą i będą... a potem na drugi dzień już nie ma :szok: jest to jedno z tych dań, które mogłabym jeść i jeść i jeść i jeść!
 
ja jadłam wędzonego kurczaka i makrele wędzoną, nawet nie pomyślałam, że może nie można...
 
wika ja tak jak dziewczyny te gołąbki robię kapustę tez podgotuje ale juz pokrojona, ryz ugotowany plus miesko mielone plus jajko surowe i dodaje troche kaszy mannej zeby to sie ładnie połączyło i wiadomo sól pieprz, obsmażam na patelni po kilka minut i do naczynia żaroodpornego do piekarnika i dusi sie w bulionie albo sosiku pomidorowym:-)
 
znów gołąbkowe klimaty:):) oj pyszności:)
ja też rybkę wędzoną wcinam jak tylko mam okazję a z kurakiem to chyba tak samo - wszystko w rozsądnych ilościach:)
a co tam macie dobrego na obiadek?
u nas dziś była pomidorówa i mielone z ziemniaczkami - ot taki sobie obiad po polskiemu:)
 
reklama
mi jeszcze zostały 3 te gołąbki zjem jak wrócę od lekarza..
a wczoraj robiłam ten bigos, ale zrobiłam bez przepisu, tylko że ja nie lubię dodawać liści ani ziela bo mnie to potem drażni na talerzu, grzybów nie dałam bo ja nie lubię, śliwek ani rodzynek też nie bo d. nie lubi tak więc tylko kiszona, słodka cebulka, i łopatka oczywiście bez tłustego i wyszło pychaaaa :):):)
a teraz jak będę jechać to zajadę do sklepu po składniki na blok :D
 
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry