reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

O jak ja bym chciała większe mieszkanie. Tak ze 4 pokoje by mi się przydały . Pomarzyć można no nie :sorry2:.
Maxwell trzymam kciuki, nie daj się pośrednikom i dobrze obejrzyj każdy kąt :tak:.
A ja będe malować duży pokój bo reszta zrobiliśmy na jesieni. Na razie próboje wybrać jakieś farby ale nie mam koncepcji co do tonacji i "efektów" na ścianach. Teraz mam zrobioną przecierkę z foxa. Nie lubie całkiem gładkich gołych ścian.

reklama
witam ;)
Ale dziś pięknie ;)

Maxwell no pracuje się beznadziejnie ;/ dlatego chcę ją zmienić. Szukam teraz jakiejś jednozmianowej pracy ;/ bo i mąż pracuje na zmiany, a niedługo trzeba będzie pomyśleć o przedszkolu dla Laury i nie będzie komu ją odebrać ;/ koszmar. A Wy ile macie m2? I gdzie, waryniol? Mieszkanie własnościowe? Trzymam kciuki!!!

Bodzinka szkoda, że mieszkasz tak daleko ;) nie musiałabym zmieniać pracy :)

Kasiurek w szpitalu pracuję ;/ Ty też??

klio nowe kolory są super, remonty też ;) konkretnie ten cudny efekt po ;)

Klio - 4 pokoje to byłoby super, ale my raczej nastawiliśmy się na 3 pokoje..
Po remoncie daj fotki, ocenimy efekt;-):-)
Rodako - my mamy własnościowe na Waryniolu, dwa pokoje z metrażem 52,5..a chcemy właśnie trzy pokoje..Trzymam kciuki za znalezienie nowej satysfakcjonującej Cię pracy!!:tak:

Ale Wam dobrze...Ja mam komunalne 36 m i do tego z wilgocią...W przyszłości bym chciała zamienić ale dzielnica taka, że kiepsko to widze :-(
Ja musze malnąc mieszkanie ale najpierw musze miec kasiorke na farby..A kolorki w glowie juz mam...Zasłony i okrycie też bym wymieniła ale kasa...
Na weekend jade do znajomych do Wrocławia, jutro jedziemy a w niedziele wracamy. Dzieciaki będa zadowolone bo pociągiem :-)
Aaa w ogóle robie wyprzedaż kolczyków, na blog looknijcie, po 5 zł ;-)
Kolezance spodnie ostatnio skarcałam i czapka dla Lolisława jest :-)
Brzucho mnie boli na owulke...Ech a tak chciałam 3 dziecko :-(

maxwell ależ ja Ci zazdroszczę tego waryniola :( A z pracą niestety nie będzie tak łatwo, nigdzie nie ma przyjęć, no chyba ze ma się znajomości ;/

bodzinka a jak Ty sobie radzisz bez m?

Rodako dawno nie byłam taka happy :-)
Naprawde. W domu praktycznie nie odczuwam jego braku....
Także wiadomo ile w domu robił :-(

Bodzinka no to super, że nie jest Ci źle bez niego. Widzę, ze uczucia też za dużo nie zostało, musiało się już ciągnąć jakiś czas... Z takim podejściem będzie o wiele łatwiej ;*

Dziewczyny, gdybyście słyszały o jakiejś pracy dla pielęgniarki to dajcie mi proszę znać ;)

A! i mam do sprzedania daewoo Tico, rocznik 200/2001, w razie czego inf. na priv.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej laseczki:-)
Co słychać? Jak mija weekend?;-) U nas spacerkowo..jutro wybieramy się do ZOO:-)
Muszę się pochwalić, że Marysia dostała się do przedszkola. Fakt, że nie do tego, co chcieliśmy, ale zawsze coś;-). A Martusia od czerwca do żłobka...już mnie serducho boli, ale co zrobić?:-(
Bodzinka - jak było na spotkaniu BB?
Kasiurek - BOMBA!!!!!!!Ile dałaś?

Do góry