reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

BUBA u nas też cisza a śliny jakby mniej. Albo mój próg tolerancji się podniosł albo Olo umnie się już ślinić bez moczenia ubrań. ;-) Stawiam na to drugie - nauczył się pryskać śliną no i umie udawać samochod. Robi "brrrrrrrrrrum" oczywiście z fontanną. A jak ostatnio kichnął na macie to musiałam telewizor wycierać!

reklama
Irlandia corce mojej znajomej w wieku 12 miesiecy wyszlo 6 zebow naraz i ona zauwazyla to jak juz zabki byly.Tak wiec nie ma reguly ze jak naraz to katastrofa;-) Zeby ktorye wychodza pozniej sa ponoc mocniejsze i zdrowsze.Moze do tego czasu nie zatopi mi Franek mieszkania....Teraz jego ukochana zabawa jest przez caly dzien robienie prrrrrrrr...tryskajac slina dookola.Mamy niezly przerob sliniakow.Z tym sinieniem jest tak u niego ze czasami malo sie slini ale to cisza przed burza ba za pare dni tryska fontnnna!

Gratulacje dla Kubusia, Majeczki i Mihałka:-)

A u nas się wyciszyło z ząbkami, pewnie jeszcz troche poczekamy na pierwszy ząbek

Dziękujemy za gratulacje :-) Muszę przyznać, że u nas te ząbkowanie przebiega na razie bezboleśnie i bez jakiegoś większego marudzenia.
Magdalenko, hmmm to muszę pokazać tatusiowi, że ma mi cosik kupić hihi. A Tobie życzę żebyś pierwsza znalazła zębusia:-D

Zuczek wszystko na to wskazuje, że znajdę, bo ostatnie dwa dni są dla Julka bolesne i szykuje się lewa dolna jedynka. A tatuś na wakacjach, więc mnie nie ubiegnie :)

Czesc mamuski:)Ja dzisiaj zobaczyłam ze wychodza mojemu aniołkowi dwa u dołu ząbki i jest strasznie marudny a gdzie jeszcze następne:)

reklama
Do góry