laski wcale nie musi być tak żle.. ja nie wiem co to ząbkowanie.. ani u Juli ani u Krzysia (poki co i mam nadzieje ze tak zostanie) nie było zadnych objawów typu płacz temperatura marudy wielkie.. Znajdowałam ząbka i juz...:-)
reklama
Mi sie na razie maly uspokoil. W nocy budzimy sie tylko 3-4 razy i wstajemy o 7 rano, wiec moze byc. Te jego pobudki nocne ( nawet kilkanascie razy) i wczesne wstawanie( 5-6 rano) kojarzylam z zabkowaniem, a teraz juz sama nie wiem ...
aniaj151
Fanka BB :)
Piękne te jedyneczki Krzysia!
A u nas kolejny ząbek, górne dwójeczka
W sumie mamy już pięć ząbków
A u nas kolejny ząbek, górne dwójeczka
W sumie mamy już pięć ząbków
oj duza tych zabkow u waszych pociech... u mojego Kubusia narazie widac dolnego zabka ktory juz wyszedl teraz walczy z drugim ktory rosnie obok..objawow narazie zadnych tylko takie ze czasem ma nerwe i wklada wszytsko do buzi i w nocy sie bedzi czesto i nie wiem czym to jest spowodowane...
U nas przebudzanie w nocy było spowodowane ząbkami...od kiedy wyszły wszystkie które sie pchały powolutku mały zaczyna spokojnie przesypiać noc....oczywiście do czasu aż nie zaczną sie pchać następne....apogeum było kilka dni temu kiedy budził sie z płaczem i za nic nie dawało sie go uspokoić...dopiero wybudzony uspokojony znowu zasypiał....dzisiejszej nocy już nawet fajnie spał...zobaczymy czy sie unormuje czy to chwilowa zmiana....
reklama
klaudia011
Fanka BB :)
u nas również noce niespokojne przy tym ząbku...Fifi płakał przez sen i budził się co chwile...
widzę że przy drugiej jedynce też dziasełko zmienione...ehh i wole nawet nie myslec
widzę że przy drugiej jedynce też dziasełko zmienione...ehh i wole nawet nie myslec
Podziel się: