reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

No wyglada na to że Babcia sukienkę zarobi.:-(Na razie nic nie widać, więc aparat nie pomoże, tym bardziej, że jak zaglądam Madzi w buzię, to ona językiem przykrywa dolne dziąsło i nic nie widać.
A Weronika już będzie mieć 3 stały ząb. Szybko jej to idzie.:baffled: Na szczęście wypadanie zębów w jej wypadku to chwila moment. Nic jej nie boli, nawet ja nie muszę wyrywać. Najczęściej jej wypadają przy jedzeniu i je po prostu zjada.:-D

reklama
Brawo Madzia!!! Jak to znieśliście, chyba raczej bezproblemowo :confused:

APEL DO NUNY, mam ogromną prośbę, wydajesz się być fajną babeczką, więc nie obraź się z powodu mojej prośby. Jeśli możesz to przykładaj się bardziej do swoich postów, brak znaków interpunkcyjnych, błędy, brak polskich znaków, pogrubiona kursywa i dodatkowo każde słowo z dużej litery, powodują, że nie zawsze wiem o co chodzi w twoich postach. Uwierz mi, że bardzo bym chciała, móc odpisywać na twoje posty, ale musisz mi dać szansę na ich zrozumienie. Dzięki, mam nadzieję, że rozumiesz... :-)

I ja się dokładam do apelu dziewczyn. Faktycznie Nuna, ciężko się to czyta.:tak:

Blanes, no właśnie spodziewłam się jakiś straszności, a tak jakoś to szybko poszło. Może Madzia jest trochę marudna, ale jej marudność polega na tym, że częściej domaga się uwagi, towarzystwa i trzymania na rękach. A tak to w porzo.;-)

Ok nie ma sprawy, czsem pisze w nocy i juz nie mysle , z jakiej litery pisac a błedy dyskortografia soooooryyyy

Tematy sie skończyły czy co? Nie czepiajcie się dziewczyny, nikt nie jest idealny. Mój mąz ma dysortografie i to tak tragiczną, że praktycznie wszystko za niego musze pisać. Nie przeszkadza mi to, nikt nigdy sie z niego nie wysmiewał, ani go nie krytykował. Nuna nie przejmuj się, dziewczyny luz...

reklama
rybka luz, nuna zrozumiała prośbę (też chciałam napisać, Blanes dzięki), nikt się nie czepiał, koniec tematu:tak: a nam łatwiej będzie czytać;-) mi np ciężko się czya smsy od męża, często nie wiem o co mu chodzi (np na pyt: będziesz jadł obiad, czy od razu jedziemy? dostaję odp w stylu: nie jestem głodny zaraz będę; i za chiny nie wiem, do czego co się tyczy, więc i tak muszę dzwonić:baffled: a błędy pomijam, bo z tym już nie wygram:no: to tak na marginesie;-))

dziewczyny gratuluję jeszcze raz ząbków i powiem wam szczerze, że mi się do nich nie spieszy, tym bardziej, że Misiek bez zębów od jakiegoś czasu gryzie mnie po cyckach:dry:

Do góry