reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

A Misi ida wlasnie 2 dolne dwojki jednoczesnie (jedynki juz sa) a na gorze cisza:cool2: Jutro postaram sie upolowac zdjecie.:-)

reklama
Jeest, u Staśka dokładnie w poniedziałek czyli dzień kiedy skończył 8 miesięcy pojawił się kawałek ząbka :-D:-D Lewa dolna jedyneczka, niespodziewanka wielka :-D:-D

Gratulujemy wszystkim ząbkowiczkom i cieszymy się z naszego pierwszego dopiero ząbeczka:-):-) (mimo że ja się boję gryzienia cycka;-);-))

isia gratulacje:-D
ja się bardziej boję o ramię niż cycki:-D Michaś się uwziął na ramiona, cycki jakoś łagodnie traktuje:tak:

Dziewczyny mam pytanie. Jakubek jadł chrupeczki potem przestał...i za chwilkę zaczął plakać...myślałam, ze chce chrupkę dałam...patrze a na chrupce krew :shock: :shock: :shock: sprawdzałam czy to przypadkiem nie ząbek ale jeszcze nic nie ma... Więc co?? Przecież samymi dziąsełkami nic sobie nie przygryzł... :-/ A może jednak ząbek?

hmmmm, no nie wiem Martaja ...., moze po prostu ugryzł się w polika.....
a nie, racja - przeciez on nie ma zebow.....
a080.gif

no to nie wiem.

martaja może wychodzi? Michałowi w ten dzień, co wyszedł ząbek i dzień później troszkę leciała krew z dziąsełka, zwłaszcza jak piłował po nim smokiem
no chyba że w chrupku był twardszy kawałek:confused:
a u nas chyba będą wyłazić kolejne zębole:sorry2: Michaś dzisiaj ni z gruchy ni pietruchy miał stan podgorączkowy, od kilku dni okropnie się ślini, a dzisiaj rano nie chciał cycka, obiadku zjadł pół i zaczął płakać i znów zaczyna lać się z noska:baffled:

Ale wysyp ząbków u czerwcówiątek.:-)
GRATULACJE dla wszystkich kasowniczków (nie dam rady wymienić każdego z osobna - za duże zaległości, wybaczcie) :-):-)

U nas nadal ząbki się nie przebiły, ale obstawiam najbliższe dni, są już niedaleko :tak:

no wiec szewc bez butow nie bedzie chodzil:-D:-D:-D

dzis 7 lutego wyszla julciakowi pierwsza dolna jedynka(lewa):tak::tak::tak:

gratki dla kasownikow

reklama
Do góry