reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

reklama
Szopka
dzięki wielkie. Ale śliczne!!!!

Swoją drogą jesteśmy z Tomkiem pełni podziwu że dał sobie tak buziaczka otworzyć. My w życiu byśmy takiego zdjęcia nie zrobili.

Efilo poszłam na łatwiznę bo musiałabym cały dzień polować z aparatem na naturalny "zębny" uśmiech . Moje dziecię kiedy go proszę by pokazał ząbki grzecznie otwiera buzię i pokazuje.. język, więc musiałam mu troszkę pomóc pochwalić się perełkami :-)

Szopka, Magda to samo robi.:-D Ząbki na górze już są dość spore a ja do tej pory nie daję rady ich upolować.
No ale teraz już mamy i górne dość dobrze widoczne. Jak nie wychodziły to nie wychodziły, a teraz jak już się przebiły to od razu je dobrze widać.

Esia czy Piotruś kąsa bez zmian?
No właśnie miałam napisać, że chyba do chłopaka dotarło, że nie z rozkoszy tak krzyczę :-D Czyli kumację mają na podobnym poziomie :-D
Dawno nie zaglądałam do albumu Czarka i jestem w szoku, jak bardzo się zmienił :szok: Z dzieciaczka/niemowlaczka wyrósł na CHŁOPCZYKA - piękny jest :-)

Dzagud to Madzia już kasowniczek na całego :-D

A to mój Gargamel podczas wielce emocjonalnej wypowiedzi (opcji Bobra wciąż nie upolowałam ;-))

To ja się też zdjęciem pochwalę, dwie dolne jedynki, z daleka słabo widać, ale już są i to wyczuwalne małe kiełki.
dsc5456gy2.jpg

Dawno nie zaglądałam do albumu Czarka i jestem w szoku, jak bardzo się zmienił :szok: Z dzieciaczka/niemowlaczka wyrósł na CHŁOPCZYKA - piękny jest :-)

Oj Esia wyrósł i zmężniał tak że matce potrafi zrobić siniaka wielkości ziemniaka przytulając się do ramienia :szok: Nie wiem co będzie dalej, kiedy on już teraz taki silny:dry:

Piotruś - Gargamel pierwsza klasa :-D:-D:-D Szeroko potrafi rozewrzeć szczęki - chyba niezłą arię śpiewał... ;-)

Hania widać, pięknie migoczą perełeczki, a uśmiech słodki :tak:

reklama
Ale piekne perełeczki
Nuna zebów ci dostatek a Livcia ma na dole malenka perełeczke ,która przebiła sie dopiero co

Do góry