reklama
Słuchajcie znalazłam super sposób (przynajmniej u mojego dziecka) na bol zwiazany z wyrzynaniem sie zabków, lepszy niz żele, poprostu Dawid spał od 19.30 do 8.00 z nami w łóżku ani razu nie marudził, płakał, pierwsza taka noc, gdzie nie musiałam wstac, przebrac dac pic i takie tam, ale chyba pierwsza i ostatnia bo gorzej jak mu sie spodoba i odłuczy sie spac w łóżeczku, wiec dzisiaj wraca do łóżeczka(chyba);-)
rybka1985
Fanka BB :)
Oj już chyba lepsze są te żele. Jesteś pewna, że to były płacze i marudzenia przez ząbkowanie. Życzę ci żeby się dzidzia nie przyzwyczajała. POzatym bałabym się bo może ja śpie czujnie, ale nie wiem co w nocy zrobi M i czy nie uszkodzi maluszka...
Słuchajcie znalazłam super sposób (przynajmniej u mojego dziecka) na bol zwiazany z wyrzynaniem sie zabków, lepszy niz żele, poprostu Dawid spał od 19.30 do 8.00 z nami w łóżku ani razu nie marudził, płakał, pierwsza taka noc, gdzie nie musiałam wstac, przebrac dac pic i takie tam, ale chyba pierwsza i ostatnia bo gorzej jak mu sie spodoba i odłuczy sie spac w łóżeczku, wiec dzisiaj wraca do łóżeczka(chyba);-)
Pycia u nas działa spanie w jedym łóżku (jak np. nocujemy u dziadków) dokładnie na odwrót - Czarek budzi się co godzinę, wierci i kręci niemiłosiernie, a w swoim łóżeczku śpi grzeczny jak aniołek.:-)
Nuna gratulacje, to macie już co czyścić :-) U nas na razie uspokoiło się swędzenie dziąsełek. Ja żelów nie używam i raczej nie zamierzam. Jestem przeciwniczką przyzwyczajania do leków przeciwbólowych;-) Jak na razie pomaga masowanie.
Co do spania to ja dzisiaj chciałam sobie polepszyć i ze względu, że M na delegacji wzięłam Frania o 5 do łóżka. Ale ten żarłok jadł do 6.30, po czym go wyrzuciłam do łóżeczka. Ze spania nici, a mały od rana ulewa z obżarstwa ;-) Pewnie jakby spał całą noc to z cycem w buzi
Co do spania to ja dzisiaj chciałam sobie polepszyć i ze względu, że M na delegacji wzięłam Frania o 5 do łóżka. Ale ten żarłok jadł do 6.30, po czym go wyrzuciłam do łóżeczka. Ze spania nici, a mały od rana ulewa z obżarstwa ;-) Pewnie jakby spał całą noc to z cycem w buzi
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
dziewczyny my mamy juz 4 ząbki dwa na dole i dwa dogóry
To malutko bo MY razem MAMY coś koło trzydziestu
reklama
isia_83
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy taka biała kropka na dziąsełku w miejscu mniej więcej na dolną dwójkę to może być już ząbek??
A raczej początek ząbka? :-) Bo mój Stasiek ma taką właśnie kropeczkę, a z bólem ząbkowania zmagamy się już od jakiegoś czasu, nie znosi tego zbyt dobrze...
A raczej początek ząbka? :-) Bo mój Stasiek ma taką właśnie kropeczkę, a z bólem ząbkowania zmagamy się już od jakiegoś czasu, nie znosi tego zbyt dobrze...
Podziel się: