reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

pysiu , tak karmię piersią....te kupki śluzowate to robi od małego tzn. czasem ale dość często...czy to alergia na jakieś produkty które ja zjadam?

Kasirko, Natka robiła czasem ze śluzem, też kiedyś częściej, teraz rzadziej, bo mało mleka mi pije, dziś tylko 330ml, do tej pory, czyli do 19.25, byłam u lekarzy, ale oni mówią,. że wszystko OK. Ja jej daję dużo soków, deserek i zupka po całym słoiczku dziennie, żeby coś tam w tym brzusszku było, skoro mleka nie chce, no i odkąd zaczęłam podawac inne pokarmy, śluz się skończył, oby...

reklama
dzięki pysiu za wieści we wrześniu mam szczepionkę to powiem o tych kupkach i mam nadzieję, że będą rzdziej:-)

Drugi lekarz potwierdził, ze ząbki ida więc z niecierpliwością czekamy na pierwszego zębulka:-), mam nadzieję, ze objawy się nie nasilą

A u nas dziąsełka całe białe, widać taką kuleczkę białą z prawej strony, podobno to ząb, ale sine nic nie jest, więc chyba jeszcze trochę. Zresztą, lekarka powiedziała, że nawet jak cos widać w miejscu np. dolnych kłów, to i tak pierwszy wyjdzie "jedynka", najwyżej bardzo szybko, że nawet nie zauważę za bardzo zmian i że będzie raczej bezobjawowo.

jak sobie mysle o zabkowaniu to az mnie dziasla zaczynaja swedziec :-D
a u mojej mala ciagle nic nie widacj, pojekuje, slini sie ale zadnego zabka nie widac,:dry:

Moja Alicja ma juz pierwszy ząbek od jakiegoś tygodnia. Dolna prawa jedyneczka. Doświadczyłam też jak boli ugryzienie przez ten mały ząbeczek:tak:

reklama
Do góry