reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

ANUSIA - ja mysle ze rozne rzeczy sie zdarzaja.....czasem nawet jako pierwsze kły wychodzą;-)
PYSIU - nasz lekarz powiedzial ze na poczatku sierpnia ze ząbek bedzie za tydzien.....i dupa:sorry2:zadnego zęba nie ma.....tylko ten lekarz to niezły pacan:baffled:
Moze u Was sie sprawdzi:tak:
No i tez slyszalam o tym o czym piszesz...:tak:

reklama
Lekarka powiedziała dziś przed szczepieniem, że zęby Natalkowe prawdopodobnie za miesiąc:tak::-D. To nawet fajnie, bo wyjdą terminowo, a podobno gdy wychodzą dużo za wcześnie, to są słabo zmineralizowane i w konsekwencji słabsze i bardziej podatne na próchnicę.:confused::eek:
pysia moja natala miała 3 m-ce jak lekarka mówiła,że jej wychodzą;-)a pierwszy wyszedł jak miała roczek:szok: i rzeczywiście ma super mocne... dopiero teraz jej wypadają, gdzie dzieciaczkom juz w zerówce wypadały;-)

...PYSIU - nasz lekarz powiedzial ze na poczatku sierpnia ze ząbek bedzie za tydzien.....i dupa:sorry2:zadnego zęba nie ma.....
anetka to tak jak lada chwila miałaś rodzić .... a przenosiłaś .... i to sporo:-D

Nikodem jak narazie tez bezzebny :-)
Tylko te dziasla gdzie sa trojki ma twarde ale to juz od dawna :happy2: ale wiecie co mi wlasnie pierwsze trojki wyszly tak jakos dziwnie w 9 miesiacu to moze Nikodem bedzie mial to po mnie - no zobaczymy zobaczymy....

U nas dzisiaj radość wielka bo Patrysiowi przebija sie prawa jedyneczka. A o dziwne dziąsełka wcale nie spuchniete.
Widac juz taki dołek i skórka taka przezroczysta więc to chyba już tuz, tuż:-D:-D

MONIKA, MONA - oby ząbki pojawiły sie szybko zeby maluszki nie cierpiały:tak:
MONA - u nas takie rowki na dole i jakby przezroczyste dziasełka są juz od dawna:confused::sorry2:

reklama
Do góry