reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

reklama
Szmina śliczny ząbek - gratuluję!!! :-)

Ja używam żelu Calgel - małemu bardzo smakuje :-)

Ja też mam calgel, ale jeszcze nie użyłam, bo Mała nie marudzi na te ząbki, pogodna, tylko czasem mniej zje. Wczoraj jakoś nie miała apetytu, za to dziś mam nadzieję, że będzie lepiej, bo juz rano o 5.00 210ml poszło.:-D

Dziewczyny Martyna od wczoraj wieczor ma goraczke. W nocy jak doszlo do 38,6 to dalam jej czopek. Ale teraz znow ma 38,2. Jak znow jej podskoczy ponad 38,5 to znow jej zaaplikuje w pupke czopus. No i do lekarza idziemy bo nigdy nie ma pewnosci czy to zabkowanie, tym bardziej ze my to goraczke juz mialysmy trzy razy- pamietacie przeboje... Slini sie bardzo juz jakis czas, marudna jest, w nocy sie wybudza, nie chce za wiele jesc, myslicie ze to zeby? Boje sie jak cholera, tyle sie mowi o zapaleniu pluc... Niedawno M kolego z pracy mowil ze zona z maluche w szpitalu z zapaleniem pluc wlasnie. Az strach pomyslec...

KASIU - mam nadzieje ze to faktycznie ząbki, a nie jakies choróbsko.....ale lepiej dmuchac na zimne......Biedna Martynka tyle sie juz namęczyła z tą gorączką:-(

Mowie Ci Aneta ja juz tyle przeszlam razem z nia. Jak slysze goraczka to ciarki mi przechodza. Boje sie zeby ta lekarka znow nas do szpitala nie skierowala na badania bo sfiksuje wtedy...

a my mamy pierwszy ząbek hip hip hurrrrrrraaaa. jestem dumna z mojego Bartusia bo całkiem dzielnie to zniósł. wczoraj troszke pomarudził, ale dosłownie z godzinkę. a dzisiaj patrze a tu surprisa:-):-):-):-):-)

reklama
lenorek gratulacje:tak::-D:-)

ja nie chce straszyc,ale wczoraj dostalam taka ksiazeczke o zabkowaniu i tam pisza,ze pierwsze 2 zabki wychodza prawie bezobjawowo i bezbolesnie natomiast duzo trudniej jest z kolejnymi:szok:moze pojawic sie goraczka,biegunka a nawet wymioty:-(oj juz sie boje .....

Do góry