JustineMyMind
Mama Laureńki
Laurka teżA Piotruś dalej bez ząbków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Laurka teżA Piotruś dalej bez ząbków
no właśnie u nas tak samo i już też sie zastanawiam czy to na pewno ząbki, chociaż ostatnio mała nie marudzi wcale;-), odpukaću nas tez marudowanie ale ja juz sama nei wiem czy to przyczyna zabkow bo to juz trwa i trwa a zabkow nie ma
brawo Piotruś, gratulacje!!!!Nasz ząbek już widać - wykluła się prawa dolna jedynka .
Mi się chce śmiać, bo teraz każde marudzenie to wszyscy "a może ząbek idzie?", a ząbka jak nie było tak nie ma
moja mi się w ramie wgryza jak biore ją na ręce i dzisaj znów przyłapałam ją na lizaniu koła od wózka więc wózio został eksmitowanyAgutek ty się śmiejesz a u mojej Madzi właśnie po wczorajszym strasznym marudzeniu dzisiaj rano zębulo wychodzi.:-) Niedawno odkryłam ;-) Ale wczoraj to nawet mi się w policzek wgryzła bidulka, tak ją chyba swędziało .:-(
o Matko!!!moja mi się w ramie wgryza jak biore ją na ręce i dzisaj znów przyłapałam ją na lizaniu koła od wózka więc wózio został eksmitowany
wózio stał u Natalki w pokoju a że córka moja rczkuje po pokoju ( już doszła do przedpokoju) doczłapał sie do wózka i polizała opone wymyłam jej w buźce pieluszką i wypędzlowałam Apthinemo Matko!!!
jak ona sie dostała do kółek od wózka??