reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbkowanie naszych pociech :|

Prawy dolny kiełek już jest na wierzchu, lewy dolny się przebija... Na górze na razie nic nie widać... Stan uzębienia: 13 sztuk. :tak:

reklama
Jak tam stan uzębienia u Waszych pociech?? :-D Maja ma już prawego górnego kiełka a lewy się przebija, więc jak się przebije (pewnie nastąpi to lada dzień) to będzie 16 ząbków. :-) Czyli wszystkie oprócz ostatnich trzonowców. Aż dziw bierze, że jeszcze niespełna rok temu mała nie miała ani jednego ząbka, bo dopiero w styczniu zaczęły jej iść, a teraz ma prawie wszystkie. :tak: Jakoś szybko jej się przebiły. ;-)
A tak z ciekawości: czy któreś z marcowych dzieci ma już jakąś "piątkę"??

Ostatnia edycja:
ja dzisiaj Mikowi liczylam ale się w tej chwili pogubiłam... wyszły mu ostatnio trójki, czwórki ma na pewno, wychodzi mi że ma 16, ale jakoś mi się wydaje że piątki też już chyba ma... ale jutro jeszce sprawdzę,
mimo wyspania mózg nie pracuje jak trzeba :rofl2: może jestem przespana

reklama
u nas czekamy już na ostatni ząbek, drugą górną piątkę :tak: ale wczoraj wylizła już jedna górna piątka i nie chce jeść nic, dzisiaj zjadł jabłko i pił mleko a na resztę od razu wrzeszczy NIEEEEEE

Do góry