reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabkowanie czyli zeby, zabki, zabeczki!!!

Mamy lysolkow i bezzebnych maluszkow nie martwcie sie!!!!
Michalku gratulacje czterech zabkow!!!! Czekamy az troche podrosna i mamusia pochwali sie nam swoim 4 zebnym kroliczkiem!!!!

Oczywiście, żesię pochwali!!! Musi tylko namowić ciocię, aby przywiozła cyfrówkę, bo u nas tego wynalazku niet :no: A górne jedynki juz kłują jak nie wiem co. Michaś wszystko gryzie :szok:

reklama
:-D :-D :-D Dobre Agatko ,u nas może nie łysy ale bezzębny a wścieku dostaje za trzech szkrabów:-D :szok:
Gratulacje Zuziu dwóch ząbków i oczywiście duże brawa dla Michasia czteroząbkowca:-D :-D .Niech wam rosną zdrowe i proste:-)

Sama już nie wiem,co myśleć. Dolne jedynki szły bezboleśnie, nawet nie wiedziałam, że Michaś ząbkuje. Górne...szkoda słów, płakał, marudził, nawet raz miał stan podgorączkowy. Są na razie tycie, jakiś milimetr, a on...dziś znowu płaczliwy. Zaglądam do paszczęki, a tam...rozpulchnione dziąsła tam, gdzie dolne dwójki.Czy to możliwe?:confused: Czerwone,twarde, a Michaś jeździ po nich palcami. Oszaleję, jak nie prześpię kolejnej nocy :eek: Czy to możliwe,ze te dwójki juz sie pchają? Jeśli tak,to iedługo wszystko będzie pogryzione, bo teraz jest okropnie. Wczoraj dorwał mój podręcznik klasy 5 i...odgryzł kawałek kartki:szok: Gorzej, ze on ze szkolnej biblioteki :confused: Czy to mozliwe, ze 2 wychodzą?

kwiatywewłosach możliwe:tak:;-) dużo cierpliwości życzymy, pomyśl że im szybciej wyjdą tym szybciej będziesz miała spokój;-) u nas na razie nie ma nic i chyba w najbliższych dniach nie będzie:dry::laugh2:

a przy okazji (już wcześniej pisałam) ponoć jedynki najmniej bolą:eek: dopiero boczniaki dają popalić:szok:

reklama
Gratulujemy serdecznie wszystkim ząbkowiczom!! Szczególnie Michasiowi - ho ho 4 zębole to już nie przelewki ;-)

Do góry