reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ząbkowanie,czy to już? jakie objawy?

Pycha dokładnie nie wiadomo, ale, jeżeli nadal Majce w takim tempie będą wychodzić, to chyba niedługo. W końcu liczbę zębów mamy ograniczoną ;) Trzymam kciuki, żeby się bidulka już nie męczyła :)

reklama
Ja mam znów którąś noc zarwaną z kolei i pobudki co jakieś 30min. Czy to możliwe że Kasia mi ząbkuje (ma tylko dwie dolne jedynki) a nie widać kreseczek (ostatnio były) i tak po prostu któregoś dnia pękną jej dziąsełka?

Nam dziś pan doktor powiedział że jeszcze parę dni a powinny wyjść górne jedynki (już jedną widzę przez dziasełko) i dolne 2. Też używam szczotki na palec i przegotowanej wody. Tylko że Marcin jest teraz na takim etapie że wszystko co trafia do jego buzi jest przygryzane dolnymi zębami: mój palec nosi juz ślady jego uzębienia i szczotce też się oberwało ;)

reklama
;D chyba w końcu mamy pierwszego ząbka. Jeszcze nic nie widać ale wczoraj na dolnych dziąsełkach wyczułam coś twardego i ostrego ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry