reklama
Słuchajcie, mamy ząbki!!!!!!!!!! dwa na raz ;D to mi się wyśniło... ale w szoku jestem, nic się takiego nie działo, tylko się ślinił ostatnio strasznie, marudził trochę tez, ale nie ponad normę, w nocy spi normalnie... ja myślałam, że to będzie nie do przejścia i jeszcze niedawno zaglądałam w te ząbki, sprawdzałam... wczoraj jak jadł wieczorem z piersi, to mnie tak mocno ugryzł, ale myślałam, że to dziąsełka takie silne a dziś przy jedzeniu jabłuszka jakos tak twardo czułam na łyzeczce, ale też myslałam, że to dziąsełka takie twarde po prostu.. a teraz Olka przewijałam, on się śmiał i tak patrzę, a tam coś białego... odsunęłam mu język - i są, dwie dolne jedyneczki ;D nie wiem czy to taki powód do radości, ale cieszę się jakbym w totka wygrała ;D no i nalezy mi się sukienka, tak? :laugh:
L4dY-bIrd
doula
GRATULUJE ZĘBACZOM I ICH MAMOM
teraz dziewczyny uważajcie na sutki :
GRATULUJEMY!
A my się męczymy strasznie bo wszystko naraz- i ząbki idą i katar straszny się przyplątał. Dzisiaj pół nocy nie spałam bo Adaś nie mógł oddychać i co chwilkę się budził. I jeszcze na dodatek zachciało mu się w środku nocy robić kupkę, a że 2 dni nic nie robił to się biedaczek strasznie namęczył.
A my się męczymy strasznie bo wszystko naraz- i ząbki idą i katar straszny się przyplątał. Dzisiaj pół nocy nie spałam bo Adaś nie mógł oddychać i co chwilkę się budził. I jeszcze na dodatek zachciało mu się w środku nocy robić kupkę, a że 2 dni nic nie robił to się biedaczek strasznie namęczył.
reklama
Podziel się: